Žena sa srednje dugom kosom – trendovi frizura u 2019.
Styling kose | Trendovi frizura 2019

Trendovi frizura u 2019. za kratku i srednje dugu kosu


Nova sezona donosi mnogo sjajnih frizura! Evo najpopularnijih kratkih frizura i najtraženijih frizura za srednje dugu kosu.

 

2018. bila je sjajna godina za kosu: trendovi poput balayagea, zaglađenog izgleda i pletenih frizura uljepšali su nam sva četiri godišnja doba. No veselimo se i idućoj godini. Psssst… Imamo dvije riječi za vas: trajna ondulacija! Evo trendi frizura u 2019. za kratku i srednje dugu kosu.

Trendovi frizura u 2019.: Kratki bob

Kad čujete „kratki bob“, pomislite li odmah na staru frizuru Victorije Beckham? I mi! Ono što je ta ikona stila nosila godinama, bit će popularno u 2019. Evo ključnih činjenica: kosa treba biti relativno gusta. Neka vam je frizer ošiša do razine brade. Važno: bitno je da kosa nije ošišana ravno, nego malo pod kutom. Zašto je ova frizura tako privlačna? Zbog svoje fleksibilnosti i raznolikosti oblikovanja. Bob može biti elegantan (zaglađeni izgled), mega moderan (mokri izgled) ili ležeran (nježno valovit). Sve je moguće s ovom frizurom!

Trendovi frizura u 2019.: Srednje duga kosa u nezaglađenom francuskom stilu

Opa! Nezaglađeni francuski stil također je trendi frizura u 2019. Ta očaravajuće nevina frizura dolazi s bezbrižno lepršavim šiškama. Tko je bolji primjer za tu frizuru od modernih Francuskinja? One znaju kako je oblikovati. Kosa je manje-više ošišana do razine ramena. Glavna značajka ove trendi frizure definitivno su šiške. One su postepene, živahne. Idealno bi trebale dosezati do očiju, kako bi izgledale nonšalantno i bile malo preduge. To čini ovu frizuru trendom: prekrasno je nezaglađena, nekonvencionalna i ležerna. S nježno valovitom kosom ova frizura izgleda još opuštenije. Izgled „baš sam ustala iz kreveta“ nikad nije izgledao tako prekrasno!

Trendovi frizura u 2019.: Trajna ondulacija za srednje dugu i kratku kosu

Da, dobro ste pročitali. U 2019., trajna ondulacija je u modi za žene sa srednje dugom i kratkom kosom. Ne brinite se, današnja trajna ne izgleda ni približno kao ona iz 80-ih. Važna informacija za one koji razmišljaju o trajnoj ondulaciji: trajne treba uvijek i isključivo oblikovati stručnjak u frizerskom salonu. Puno toga može poći ukrivo da biste pristupili tome kao eksperimentu „uradi sam“. Ako se bojite da ćete izgledati kao pudlica, možda vas ovo razuvjeri: nova trajna pretvara ravnu kosu u prekrasne morske kovrče – a da ni ne trebate posegnuti za svojim uređajem za kovrčanje kose. Nova trajna u srednje dugoj kosi izgleda prirodno i nježno.

Trendovi frizura u 2019.: Nezaglađeni bob za srednje dugu i kratku kosu

Blogerica Masha Segwick pokazala je da je nezaglađeni bob zaslužio svoje mjesto među trendi frizurama u 2019. Iako se zove „nezaglađeni“, treba poraditi na njemu ta takav postane. Kosa bi idealno trebala dosezati između brade i ramena, i biti postepeno ošišana. Savjet za oblikovanje: nakon pranja kose, nanesite malo styling pjene i spustite glavu da kosa visi i posušite je na difuzor sušila – ili na okruglu četku. Zatim oblikujte nekoliko nasumičnih, nesavršenih valova uređajem za kovrčanje. Razlabavite frizuru rukama i učvrstite je lakom za kosu. Nezaglađeni bob može se nositi s razdjeljkom po sredini ili sa strane glave.

Trendovi frizura u 2019.: Kratka kosa

Rec, rec, nema više duge kose! U 2019., kratka frizura definitivno treba biti na popisu najmodernijih trendi frizura. Ta dječačka kratka frizura savršena je za žene s gustom kosom i izražajnim crtama lica jer ta frizura posebno naglašava oči. Slavne ličnosti poput Michelle Williams vole ovu frizuru zato što je nevjerojatno raznolika. Više volite elegantan izgled? Zagladite kosu i, recimo, umetnite prekrasni obruč. Želite moderan izgled? Pokušajte s mokrom frizurom. A za nešto razigrano i romantično, oblikujte lijepe kovrče. Prava svestrana frizura!

Otkrijte: Hair Styling Frizure