Žena s pravilnim razdjeljkom
Styling kose | Trendovi frizura 2018

Lijepi razdjeljci: ovako ćete naći savršenu frizuru za svoju kosu

Duboki razdjeljak, razdjeljak po sredini glave ili razdjeljak na stranu pravi su klasici. Oni su siguran način na koji uvijek možete oblikovati novu frizuru i promijeniti svoj izgled. Koji razdjeljak najbolje pristaje vašem tipu kose? S nama možete doznati koji je savršen razdjeljak za vas.

 

Nova frizura svaki dan? To je super lako postići različitim varijantama razdjeljaka. Možete odabrati između razdjeljka na stranu, cik-cak razdjeljka ili dubokog razdjeljka. Tako možete svaki dan oblikovati novu frizuru koja odgovara vašem trenutačnom raspoloženju. Razdjeljak na stranu je ove godine glavni trend i zapažen je na modnim pistama diljem svijeta, kao i na slavnim osobama. Neka vas nadahnu naši omiljeni razdjeljci da pronađete savršeni za sebe.

Razdjeljak po sredini glave za ležeran izgled

Neupadljiv stil: duga kosa koja pada preko ramena i razdjeljak po sredini glave izgledaju neutralno.

 

Ova je frizura savršeno skromna i to je najbolja frizura za pratitelje mode koji vole opušten i prirodan izgled. Razdjeljak možete učvrstiti laganim lakom za kosu tako da vaša kosa pada glatko i ležerno.

 

Dobro je znati: razdjeljak po sredini glave posebno je dobar za okrugla lica. On ih čini tanjima.

Bujna kosa s dubokim razdjeljkom na stranu

Molim više volumena. Imajte raspuštenu bujnu kosu s dubokim razdjeljkom na stranu. Svojoj kosi možete dati još više snage nanošenjem pjene za oblikovanje.

 

Ovaj će izgled djelovati vrlo ležerno u nezaglađenoj frizuri i super moderno u kratkoj pixie frizuri.

 

Imate oštre crte lica ili četvrtasti oblik lica? Tada je ovaj razdjeljak za vas. Kosa nježno pada preko jedne strane lica i prikriva njegov oblik. Isto vrijedi i za ovalna i izdužena lica.

Nimalo strogo: nezaglađen cik-cak razdjeljak

Cik-cak razdjeljak bio je trend u 90-ima. S klasičnim cik-cak razdjeljkom frizura može izgledati malo zastarjelo. Ali možete joj dati osoban štih s malo volumena kod korijena i izvlačenjem pojedinih pramenova tako da izgleda nezaglađeno. Time ta frizura slavi povratak 90-ih. Obavezno unesite volumen u korijen kose i ova će frizura izgledati očaravajuće nezaglađeno. Lagani lak za kosu pomoći će učvrstiti frizuru. Tako možete imati bujnu kosu!