Tri muškarca sa stiliziranim frizurama se smješkaju
Izdvojeno

Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure

Oblikovati frizuru ispred zrcala ne čini se iznimno teškim zadatkom. Znamo da će ostati netaknuta sve dok ne izađemo iz udobnosti našeg doma i naiđemo na prvu prepreku - vremenske uvjete. Kako se ne biste trebali svakodnevno suočavati s problemima koje vama i vašoj frizuri zadaju kiša, snijeg, vjetar ili vlaga, Taft kao najbolji styling brend u Europi, razvio je snažne formule i proizvode za oblikovanje kose. 

 

Visoko postavljeni standardi u kvaliteti Taft proizvoda, stalan rad na unapređenju formula i posvećenost održivom razvoju materijalima pogodnima za recikliranje, samo su neki od faktora koji su Taftu omogućili više od 60 godina postojanja. Inovativni i snažni styling proizvodi odgovaraju vašem životnom stilu i pružaju vašoj kosi baš ono što joj treba.

Muškarac tamne kose se smješka kameri
© Schwarzkopf

Taft V12 može zadržati i najzahtjevniju frizuru na mjestu.

Taft proizvodi razvijeni su za vas kako biste se lakše mogli suočiti sa svakodnevnim izazovima od spremanja na posao do odlaska na romantičnu večeru. Ako izgubite kontrolu, bar će vaša frizura uvijek biti na mjestu.

 

Kako bi vaša frizura ostala postojana bez obzira na to jeste li u uredu, šećete gradom ili se zabavljate na otvorenom, razmislite o uporabi Taft proizvoda za oblikovanje kose. Taft od sada možete pronaći u potpuno novom, modernijem dizajnu. Ono što se nije promijenilo, a po čemu je Taft prepoznatljiv, jesu jačina i inovativnost formule. Ako birate Taft, birate postojanu frizuru tijekom cijeloga dana.

Taft gelovi za kosu pobrinut će se za postojanost vaše frizure

Gel za kosu je styling proizvod koji frizuru drži postojanom, ali kosi daje slobodu. Možete ga koristiti za dodavanje teksture, čvrstoće i sjaja. Također se može koristiti za zaglađivanje kose, što je sjajan trik, ako imate puno vlasi koje tvrdoglavo strše. Odličan je i za učvršćivanje muške punđe.

Snaga učvršćivanja

Gelovi za oblikovanje kose razlikuju se u jačini učvršćivanja, tako da trebate biti pažljivi prilikom odabira gela i frizure koju želite oblikovati. Za razbarušen izgled, srednja razina učvršćivanja bit će više nego dovoljna. Ako više volite zaglađenu frizuru, potrebna je maksimalna jačina učvršćivanja kako bi frizura bila postojana.

 

Uz Taft proizvode odabirete frizuru bez ostataka proizvoda u kosi te postojanost koja se može oduprijeti svakom vremenu – kiši, vjetru i vlazi. Snažno učvršćivanje ne mora značiti da će kosa biti kruta kao kaciga.  Svaka Taft linija gelova za kosu ima drugačiji stupanj učvršćivanja te je namijenjena određenom tipu stilizacije frizure, a niže možete saznati pojedinosti svake od njih. Krenimo!

 

Maxx Power Styling Gel

 

Linija koja je namijenjena muškarcima koji uvijek žele pružiti maksimum te ne pristaju na kompromise u vezi sa svojim izgledom. Maxx Power gel pruža snažno učvršćivanje do 72 h uz jačinu 8. 

 

Wet Styling Gel

 

Ako obožavate mokar izgled kose, onda je ovaj gel za vas.  Pruža 24 h učvršćivanja bez sljepljivanja vlasi i jačinu 3. 

 

V12 Styling Gel

 

Namijenjen je muškarcima koji su uvijek u žurbi te nemaju vremena osušiti kosu. Odličan je za oblikovanje svih tipova kose, a uz jačinu učvršćivanja 12 i formulu brzog sušenja možete zaboraviti na sljepljivanje vlasi. 

Taft v12 gel

Taft v12 gel za oblikovanje kose

 
 

Irresistible Power Styling Gel

Za sve one koji frizuru nose kao dodatak svom stylingu. Pruža jačinu učvršćivanja 8, može se koristiti za oblikovanje svakog tipa kose te pruža 72 h učvršćivanja bez sljepljivanja vlasi. 

 

Power Active Styling Gel

Ova linija pruža učvršćivanje čak i dok se znojite. Gel je odličan za muškarce koji se bave aktivnostima koje zahtijevaju fizički napor, a uz snagu učvršćivanja 9 vaša će frizura ostati na mjestu do 72 h. 

 

Stand Up Look Styling Gel

Gel za kosu koji će vam pomoći u isticanju. Odličan je za oblikovanje individualnog stila koji vas razlikuje od drugih, a uz jačinu učvršćivanja 5 vašu će frizuru držati na mjestu do 24 h. 

Vosak ili glina

Uz toliko mnogo različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate čemu služi vosak ili kako se ispravno nanosi glina za kosu.

Vosak je namijenjen za oblikovanje i učvršćivanje kose za razne moderne frizure. Iako je snažan, kosi dopušta fleksibilnost. Vosak se ne skrućuje kao gel i zato ga uvijek možete preoblikovati bez ispiranja iz kose. Glina za kosu slična je vosku i čini vašu kosu punijom, daje čvrstoću, gustoću i strukturu svakom pramenu. Odlična je za oblikovanje voluminoznih frizura koje će biti postojane cijeli dan i neće otežati vašu kosu. 

Trebam li kremu ili pastu za kosu?

Kreme za oblikovanje mogu se koristiti za zaglađivanje kovrča ili letećih vlasi, a da pritom ne maste kosu. Pasta za oblikovanje je lagana i prilagodljiva pasta koja omogućuje da svojoj kosi date bolju definiciju, oblik i teksturu. Ovaj je proizvod obično vrlo gust, gotovo krut, tako da se prije nanošenja treba ugrijati trljanjem među dlanovima. 

Kako pravilno koristiti gel za kosu?

Taft1
© Schwarzkopf
  • Gel protrljati među dlanovima te ga ravnomjerno nanijeti na ručnikom prosušenu kosu. Smjer nanošenja bi trebao biti od čela prema potiljku. 
Taft2
© Schwarzkopf
  • Oblikujte kosu namještanjem pramenova, dizanjem i vraćanjem. Vršcima prstiju usavršite frizuru. 
Taft3
© Schwarzkopf
  • Uz Taft gel frizura za skoro svaku priliku gotova je bez previše truda.
Otkrijte: