Skip to Content

Stručnjak za obnovu kose u novom ruhu!

Pogledajte novi izgled pakiranja!
© Schwarzkopf
Pogledajte novi izgled pakiranja!

Počela je novo razdoblje u njezi kose: poznati Schwarzkopf brend Gliss imat će veliko predstavljanje novog izgleda u kolovozu 2020. Nijedan drugi brend nije poznat po obnovi kose kao Gliss. Nove Gliss formule ujedinjuju znanost i blaga prirode: posebno razvijena tehnologija za obnovu i njegu za svaku liniju i formulu, s do 96% sastojaka prirodnog porijekla* te novi dizajn iznova potvrđuju Glissovu stručnost za obnovu kose. Obnovljive boce i novi dizajn zaokružuju ovo novo predstavljanje. Činite što želite. Gliss obnavlja.

Nove Gliss linije proizvoda bit će dostupne u trgovinama u kolovozu 2020.

Stručnjak za obnovu kosu Gliss pruža učinkovite i inovativne proizvode koji su razvijeni za zahtjevne potrebe kose. Na svoje veliko predstavljanje brenda ovaj mjesec, Gliss dolazi s posve novim izgledom.

Gliss linije i formule ponovno su razvijene s visokoučinkovitim i trendi sastojcima kao što su: prebiotici, tekući keratin, Omega-9, aminokiseline, tekući protein, UV filtri, Omegaplex, Biotin kompleks, Antioxidant kompleks i Phyto-Stem-Cell kompleks – svaki rješava određenu potrebu kose. Ti sastojci povezani su s visokokvalitetnim prirodnim ekstraktima kao što su: cvjetni nektar, acai bobice, cvijet božura, ulje marule, serum bisera, arganovo ulje, brazilski orah, vodica ruže, sjemenke moringe indijska smokva. Te nove formule dovode Gliss na visoku razinu njege kose. Moderan dizajn s novim logotipom, novim pakiranjima i elegantnim izgledom upotpunjuje novo ruho Glissa.

 • Gliss
  Šampon
  ...
 • Gliss
  Šampon
  ...
 • Gliss
  Šampon
  ...
 • Gliss
  Šampon
  ...
Razmazi svoju kosu!
© Schwarzkopf
Razmazi svoju kosu!

Dodatno, novi crni poklopci izrađeni su od materijala bez ugljika te su stoga posve prepoznatljivi i odvojivi u postrojenjima za recikliranje. Nove PE boce sad su izrađene od 30% recikliranog sadržaja, PET boce portfelja izrađene su od 100% recikliranog materijala. Nadalje, sve boce su 100% obnovljive, a redukcija metalne folije pojednostavljuje postupak recikliranja.

Svaki tip kose ima svoje potrebe i zahtjeve. Gliss linije za njegu i oblikovanje sadrže posebno aktivne komplekse koji se posebno prilagođavaju različitim potrebama. Četiri su osnovne linije koje pokrivaju – uz druge Gliss linije – glavne potrebe kose: Total Repair za suhu, iscrpljenu kosuSupreme Length za dugu kosu sklonu oštećivanju i masnom vlasištuOil Nutritive za slamnatu i isušenu kosu; te Ultimate Repair za iznimno oštećenu kosu.

* uključujući vodu

Povezani članci
 • Frizure kroz desetljeća – 1960.

  Izdvojeno

  Frizure kroz desetljeća – 1960.
  ...

  Schwarzkopf slavi 120 godina stručnosti u njezi kose i odlučili smo se prisjetiti najpopularnijih frizura 60-ih u našoj seriji Frizure kroz desetljeća.

  ...
 • Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure

  Izdvojeno

  Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure
  ...

  Donosimo vam pregled Taft proizvoda za oblikovanje kose za muškarce, uz poboljšanu formulu i novi izgled.

  ...
 • Kosa kroz destljeća

  Izdvojeno

  Kosa kroz destljeća
  ...

  Frizure se uvijek razvijaju i mijenjaju, katkad čak toliko brzo da „trepneš i nje više nema“. Popularne frizure dolaze i odlaze tijekom godina i neke su čak imale tu sreću da su se zadržale desetljećima.

  ...
 • Schwarzkopf – ispred svog vremena

  Izdvojeno

  Schwarzkopf – ispred svog vremena
  ...

  Ravno šišanje, prirodne kovrče i romantični valovi naglašavaju pravu ljepotu i savršen su hommage kreativnim ljudima Berlina, mjestu rođenja Schwarzkopfa.

  ...
 • Frizure kroz desetljeća – 1990.

  Izdvojeno

  Frizure kroz desetljeća – 1990.
  ...

  Schwarzkopf je stručan u njezi kose već stotinu godina. U našoj seriji članaka Frizure kroz desetljeća, prisjetili smo se najboljih frizura iz 1990-ih.

  ...
 • Kako koristiti styling proizvode za muškarce

  Izdvojeno

  Kako koristiti styling proizvode za muškarce
  ...

  Uz toliko mnogo različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate čemu služi styling puder ili kako se ispravno nanosi vosak za kosu.

  ...
 • Mercedes-Benz Fashion Week: Što očekivati ove godine

  Izdvojeno

  Mercedes-Benz Fashion Week: Što očekivati ove godine
  ...

  Schwarzkopf is the official sponsor of Fashion Week 2020. We take a look behind the scenes.

  ...
 • Schwarzkopf boje za kosu za još ljepši, održivi svijet

  Izdvojeno

  Schwarzkopf boje za kosu za još ljepši, održivi svijet
  ...

  Sve više ljudi odabire održivi razvoj kao način života i svjesni su da njihova djela utječu na okoliš.

  ...
 • Schwarzkopf: 120 godina inovacija

  120. godišnjica Schwarzkopfa

  Schwarzkopf: 120 godina inovacija
  ...

  Prvi šampon, prvi lak za kosu, globalno poznate boje za kosu i nova definicija ljepote: priča o Schwarzkopfu oblikovana je inovacijom.

  ...
 • Frizure kroz desetljeća – 1980.

  Izdvojeno

  Frizure kroz desetljeća – 1980.
  ...

  Schwarzkopf postoji od 1898. i vidio je mnoge frizure. Kako bi pokazao svoju stručnost, vratit ćemo se u prošlost i pogledati najpopularnije frizure iz različitih desetljeća.

  ...
 • Blistava kosa i čista savjest uz Brillance

  Izdvojeno

  Blistava kosa i čista savjest uz Brillance
  ...

  Kao snažna žena već zračite samopouzdanjem, ali boje za kosu Brillance mogu još više pojačati taj osjećaj osnaženosti svojim blistavim i raskošnim bojama.

  ...
 • Frizure kroz desetljeća – 1940.

  Izdvojeno

  Frizure kroz desetljeća – 1940.
  ...

  Schwarzkopf, stručnjak za njegu kose već 120 godina, objavljuje seriju članaka "Frizure kroz desetljeća" o popularnim frizurama u različitim razdobljima.

  ...