Skip to Content

Novi izgled Taft gelova za još snažnije frizure

Taft V12 može zadržati i najzahtjevniju frizuru na mjestu.
© Schwarzkopf
Taft V12 može zadržati i najzahtjevniju frizuru na mjestu.

Oblikovati frizuru ispred zrcala ne čini se iznimno teškim zadatkom. Znamo da će ostati netaknuta sve dok ne izađemo iz udobnosti našeg doma i naiđemo na prvu prepreku - vremenske uvjete. Kako se ne biste trebali svakodnevno suočavati s problemima koje vama i vašoj frizuri zadaju kiša, snijeg, vjetar ili vlaga, Taft kao najbolji styling brend u Europi, razvio je snažne formule i proizvode za oblikovanje kose. 

Visoko postavljeni standardi u kvaliteti Taft proizvoda, stalan rad na unapređenju formula i posvećenost održivom razvoju materijalima pogodnima za recikliranje, samo su neki od faktora koji su Taftu omogućili više od 60 godina postojanja. Inovativni i snažni styling proizvodi odgovaraju vašem životnom stilu i pružaju vašoj kosi baš ono što joj treba.

Taft proizvodi razvijeni su za vas kako biste se lakše mogli suočiti sa svakodnevnim izazovima od spremanja na posao do odlaska na romantičnu večeru. Ako izgubite kontrolu, bar će vaša frizura uvijek biti na mjestu.

Kako bi vaša frizura ostala postojana bez obzira na to jeste li u uredu, šećete gradom ili se zabavljate na otvorenom, razmislite o uporabi Taft proizvoda za oblikovanje kose. Taft od sada možete pronaći u potpuno novom, modernijem dizajnu. Ono što se nije promijenilo, a po čemu je Taft prepoznatljiv, jesu jačina i inovativnost formule. Ako birate Taft, birate postojanu frizuru tijekom cijeloga dana.

Taft gelovi za kosu pobrinut će se za postojanost vaše frizure

Gel za kosu je styling proizvod koji frizuru drži postojanom, ali kosi daje slobodu. Možete ga koristiti za dodavanje teksture, čvrstoće i sjaja. Također se može koristiti za zaglađivanje kose, što je sjajan trik, ako imate puno vlasi koje tvrdoglavo strše. Odličan je i za učvršćivanje muške punđe.

 • Taft
  Activity gel za kosu
  ...
 • Taft
  Gel za kosu
  ...
 • Taft
  Gel za kosu
  ...
 • Taft
  Speed Hold gel za kosu
  ...
 • Taft
  Gel za kosu
  ...

Snaga učvršćivanja

Gelovi za oblikovanje kose razlikuju se u jačini učvršćivanja, tako da trebate biti pažljivi prilikom odabira gela i frizure koju želite oblikovati. Za razbarušen izgled, srednja razina učvršćivanja bit će više nego dovoljna. Ako više volite zaglađenu frizuru, potrebna je maksimalna jačina učvršćivanja kako bi frizura bila postojana.

Uz Taft proizvode odabirete frizuru bez ostataka proizvoda u kosi te postojanost koja se može oduprijeti svakom vremenu – kiši, vjetru i vlazi. Snažno učvršćivanje ne mora značiti da će kosa biti kruta kao kaciga.  Svaka Taft linija gelova za kosu ima drugačiji stupanj učvršćivanja te je namijenjena određenom tipu stilizacije frizure, a niže možete saznati pojedinosti svake od njih. Krenimo!

Maxx Power Styling Gel

Linija koja je namijenjena muškarcima koji uvijek žele pružiti maksimum te ne pristaju na kompromise u vezi sa svojim izgledom. Maxx Power gel pruža snažno učvršćivanje do 72 h uz jačinu 8.

Wet Styling Gel

Ako obožavate mokar izgled kose, onda je ovaj gel za vas. Pruža 24 h učvršćivanja bez sljepljivanja vlasi i jačinu 3.

Taft v12 gel za oblikovanje kose
© Schwarzkopf
Taft v12 gel za oblikovanje kose.

V12 Styling Gel

Namijenjen je muškarcima koji su uvijek u žurbi te nemaju vremena osušiti kosu. Odličan je za oblikovanje svih tipova kose, a uz jačinu učvršćivanja 12 i formulu brzog sušenja možete zaboraviti na sljepljivanje vlasi. 

Irresistible Power Styling Gel

Za sve one koji frizuru nose kao dodatak svom stylingu. Pruža jačinu učvršćivanja 8, može se koristiti za oblikovanje svakog tipa kose te pruža 72 h učvršćivanja bez sljepljivanja vlasi.

Power Active Styling Gel

Ova linija pruža učvršćivanje čak i dok se znojite. Gel je odličan za muškarce koji se bave aktivnostima koje zahtijevaju fizički napor, a uz snagu učvršćivanja 9 vaša će frizura ostati na mjestu do 72 h.

Stand Up Look Styling Gel

Gel za kosu koji će vam pomoći u isticanju. Odličan je za oblikovanje individualnog stila koji vas razlikuje od drugih, a uz jačinu učvršćivanja 5 vašu će frizuru držati na mjestu do 24 h.

Vosak ili glina

Uz toliko mnogo različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate čemu služi vosak ili kako se ispravno nanosi glina za kosu.

Vosak je namijenjen za oblikovanje i učvršćivanje kose za razne moderne frizure. Iako je snažan, kosi dopušta fleksibilnost. Vosak se ne skrućuje kao gel i zato ga uvijek možete preoblikovati bez ispiranja iz kose. Glina za kosu slična je vosku i čini vašu kosu punijom, daje čvrstoću, gustoću i strukturu svakom pramenu. Odlična je za oblikovanje voluminoznih frizura koje će biti postojane cijeli dan i neće otežati vašu kosu.

 • Taft
  Vosak
  ...
 • Taft
  Creative Looks modelirajući vosak
  ...
 • Taft
  Modelirajuća glina
  ...

Trebam li kremu ili pastu za kosu?

Kreme za oblikovanje mogu se koristiti za zaglađivanje kovrča ili letećih vlasi, a da pritom ne maste kosu. Pasta za oblikovanje je lagana i prilagodljiva pasta koja omogućuje da svojoj kosi date bolju definiciju, oblik i teksturu. Ovaj je proizvod obično vrlo gust, gotovo krut, tako da se prije nanošenja treba ugrijati trljanjem među dlanovima.

 • Taft
  Grooming krema
  ...
 • Taft
  Fiber pasta
  ...

Kako pravilno koristiti gel za kosu?

© Schwarzkopf
 • Gel protrljati među dlanovima te ga ravnomjerno nanijeti na ručnikom prosušenu kosu. Smjer nanošenja bi trebao biti od čela prema potiljku. 
© Schwarzkopf
 • Oblikujte kosu namještanjem pramenova, dizanjem i vraćanjem. Vršcima prstiju usavršite frizuru. 
© Schwarzkopf
 • Uz Taft gel frizura za skoro svaku priliku gotova je bez previše truda.
Povezani članci
 • Schwarzkopf: 120 godina inovacija

  120. godišnjica Schwarzkopfa

  Schwarzkopf: 120 godina inovacija
  ...

  Prvi šampon, prvi lak za kosu, globalno poznate boje za kosu i nova definicija ljepote: priča o Schwarzkopfu oblikovana je inovacijom.

  ...
 • Frizure kroz desetljeća – 1960.

  Izdvojeno

  Frizure kroz desetljeća – 1960.
  ...

  Schwarzkopf slavi 120 godina stručnosti u njezi kose i odlučili smo se prisjetiti najpopularnijih frizura 60-ih u našoj seriji Frizure kroz desetljeća.

  ...
 • Kosa kroz destljeća

  Izdvojeno

  Kosa kroz destljeća
  ...

  Frizure se uvijek razvijaju i mijenjaju, katkad čak toliko brzo da „trepneš i nje više nema“. Popularne frizure dolaze i odlaze tijekom godina i neke su čak imale tu sreću da su se zadržale desetljećima.

  ...
 • Schwarzkopf – ispred svog vremena

  Izdvojeno

  Schwarzkopf – ispred svog vremena
  ...

  Ravno šišanje, prirodne kovrče i romantični valovi naglašavaju pravu ljepotu i savršen su hommage kreativnim ljudima Berlina, mjestu rođenja Schwarzkopfa.

  ...
 • Frizure kroz desetljeća – 1990.

  Izdvojeno

  Frizure kroz desetljeća – 1990.
  ...

  Schwarzkopf je stručan u njezi kose već stotinu godina. U našoj seriji članaka Frizure kroz desetljeća, prisjetili smo se najboljih frizura iz 1990-ih.

  ...
 • Kako koristiti styling proizvode za muškarce

  Izdvojeno

  Kako koristiti styling proizvode za muškarce
  ...

  Uz toliko mnogo različitih proizvoda za muškarce na tržištu, oprošteno vam je ako ne znate čemu služi styling puder ili kako se ispravno nanosi vosak za kosu.

  ...
 • Mercedes-Benz Fashion Week: Što očekivati ove godine

  Izdvojeno

  Mercedes-Benz Fashion Week: Što očekivati ove godine
  ...

  Schwarzkopf is the official sponsor of Fashion Week 2020. We take a look behind the scenes.

  ...
 • Stručnjak za obnovu kose u novom ruhu!

  Izdvojeno

  Stručnjak za obnovu kose u novom ruhu!
  ...

  Stručnjak za obnovu kosu Gliss pruža učinkovite i inovativne proizvode koji su razvijeni za zahtjevne potrebe kose.

  ...
 • Schwarzkopf boje za kosu za još ljepši, održivi svijet

  Izdvojeno

  Schwarzkopf boje za kosu za još ljepši, održivi svijet
  ...

  Sve više ljudi odabire održivi razvoj kao način života i svjesni su da njihova djela utječu na okoliš.

  ...
 • Frizure kroz desetljeća – 1980.

  Izdvojeno

  Frizure kroz desetljeća – 1980.
  ...

  Schwarzkopf postoji od 1898. i vidio je mnoge frizure. Kako bi pokazao svoju stručnost, vratit ćemo se u prošlost i pogledati najpopularnije frizure iz različitih desetljeća.

  ...
 • Blistava kosa i čista savjest uz Brillance

  Izdvojeno

  Blistava kosa i čista savjest uz Brillance
  ...

  Kao snažna žena već zračite samopouzdanjem, ali boje za kosu Brillance mogu još više pojačati taj osjećaj osnaženosti svojim blistavim i raskošnim bojama.

  ...
 • Frizure kroz desetljeća – 1940.

  Izdvojeno

  Frizure kroz desetljeća – 1940.
  ...

  Schwarzkopf, stručnjak za njegu kose već 120 godina, objavljuje seriju članaka "Frizure kroz desetljeća" o popularnim frizurama u različitim razdobljima.

  ...