Žena sa svježe obojenom kosom se smješka kameri
Izdvojeno

Blistava kosa i čista savjest uz Brillance

Kao snažna žena već zračite samopouzdanjem, ali boje za kosu Brillance mogu još više pojačati taj osjećaj osnaženosti svojim blistavim i raskošnim bojama. Vaša kosa igra važnu ulogu u tome kako se osjećate u svojoj koži i kad ona sjaji, i vi možete sjajiti iznutra. Možete imati povjerenja u boje Brillance da će vam dati samopouzdanje kako biste otkrili svoje strasti i osjećali se lijepom. Brend ne samo da ima odgovornost učiniti da se vi dobro osjećate nego i da svijet učini boljim i ljepšim mjestom. Iza kulisa, Schwarzkopf naporno radi da vaš proizvod za kosu učini održivim, što je ujedno i korisno za naš planet.

Nedavno smo unijeli mnogo promjena u naše proizvode i nastavit ćemo razvijati naše proizvode u smjeru veće ekološke prihvatljivosti. I dalje možete očekivati istu izvrsnu kvalitetu i blistav rezultat te istodobno znati da se proizvod koji koristite sve više bliži održivom razvoju.

Kutija boje za kosu Brillance okružena sadržajem pakiranja
© Schwarzkopf

Ovo pakiranje možda izgleda kao da sadrži puno otpada, ali ne mora biti tako.

Blistava boja koja je usto etična

Veganska formula brenda Brillance znači da ne sadrži životinjske proizvode kako bi vaša kosa blistala. Pakiranje se može 100% reciklirati, kao i upute za uporabu koje su izrađene od recikliranog vlakna. Također smo se pobrinuli da bočica za nanošenje sadrži manje plastike te smo promijenili materijal tube kreme za bojenje i odlučili se za 100% reciklirani aluminij. Uporabom recikliranog aluminija, uvelike smo smanjili naš ugljični otisak po tubi. To je zato što je za obradu recikliranog aluminija potrebno značajno manje energije od primarnog aluminija. Vrijedi napomenuti da se aluminijske tube mogu posve reciklirati i obnoviti u već postojećim sustavima gospodarenja otpadom.

Kako dobiti intenzivnu boju kose s Brillance bojom za kosu

U velikom izboru boja za kosu, odabrali ste Brillance pa pratite ove jednostavne korake i ubrzo ćete imati blistavu boju kose za kojom će se svi okretati. Izvadite sve iz pakiranja i krenimo:

1. korak: prvo, zaštitite svoju odjeću ručnikom, zatim navucite rukavice.

Mlada žena smeđe kose se priprema za proces bojenja uz rukavice za nanošenje
© Schwarzkopf

2. korak: dodajte kremu za bojenje u bočicu za nanošenje i dobro je protresite.

Žena istišće kremu za bojenje iz tube u bočicu za razvijanje
© Schwarzkopf

3. korak: smjesu nanesite na kosu, počevši od korijena.

Žena nanosi boju za kosu Brillance na svoj korijen
© Schwarzkopf

4. korak: kad ste prekrili svu kosu, ostavite smjesu da djeluje 30 minuta.

Napomena: ako prekrivate izrast, prvo nanesite dvije trećine smjese samo na korijen i pričekajte 20 minuta. Zatim smjesu nanesite na ostalu kosu i pričekajte još 10 minuta.

Ženi je izrast namazan bojom za kosu i nanosi boju na ostalu dužinu kose
© Schwarzkopf

5. korak: nakon 30 minuta, temeljito isperite smjesu iz kose i nanesite njegujući regenerator Diamond Shine.

Žena s mokrom kosom drži njegujući regenerator u ruci
© Schwarzkopf

6. korak: nakon nekoliko minuta isperite regenerator i oblikujte frizuru.

Crnokosa žena sa svježom, oblikovanom kosom
© Schwarzkopf

Sad znate da je moguće imati prekrasnu kosu i čistu savjest. Schwarzkopf nastoji održati pouzdanu Brilllance formulu izvrsnom kakva je uvijek bila, ali je izmijenio ambalažu i sadržaj pakiranja za bolji održivi razvoj, što pridonosi ljepšem svijetu.

Otkrijte: