Three different looks at the Mercedes-Benz Fashion Week
Izdvojeno | Upute

Schwarzkopf kreira frizure za MBFW

Frizura „Natural Waves“ Armina Morbacha u samo nekoliko koraka

 

Na Mercedes-Benz Fashion Weeku možete se diviti ne samo najnovijim modnim kreacijama poznatih modnih dizajnera nego i trendi frizurama. Schwarzkopf je sponzor Mercedes-Benz Fashion Weeka – i podržava svog stručnjaka za kosu Armina Morbacha u kreiranju frizura koje savršeno pristaju uz nove kreacije modnih dizajnera.

 

Morbach vam ekskluzivno pokazuje kako oblikovati frizuru „Natural Waves“ korak po korak.

„Natural Waves“: gusta kosa u raskošnim valovima

Armin Morbach oblikuje kosu modela na Mercedes-Benz Fashion Weeku
© Schwarzkopf

Armin Morbach oblikuje kosu modela na Mercedes-Benz Fashion Weeku

Prihvatite svoju kosu! Mercedes-Benz Fashion Week kolekcije spremne su za nošenje. „Moda je nosiva i stoga su frizura manje ekstremne, zato ih svi mogu lako oblikovati“, otkriva Armin Morbach o ključnim frizurama s trenutačnih revija.

 

Njemački dizajneri Otto Drögsler i Jörg Ehrlich teže savršenstvu u svojoj modnoj marki ODEEH, pa se može reći da je za nju na Mercedes-Benz Fashion Weeku stvorena divna frizura. Armin Morbach kreirao je frizuru „Natural Waves“ koja, baš kao „Bouncy Curls“ za kreacije Rebekke Ruetz najbolje izgleda na voluminoznoj kosi. U ovim ekskluzivnim uputama Armin Morbach pokazuje kako se oblikuje ta ležerna frizura.

 

 

Detaljne upute do bezvremenog, ležernog stila

  1. Počešljajte kosu od lica.
  2. Odvojite dio iznad uha od ostatka kose.
  3. Češljajte pramen od vrhova prema korijenu i zatim prođite uređajem za ravnanje kose po natapiranom pramenu od vrhova do korijena. Time će toplina učvrstiti strukturu kose. Zatim uređajem za ravnanje kose oblikujte valove (uređaj se umeće s unutarnje strane kose, a zatim s vanjske za oblikovanje valovitog izgleda).
  4. Ponovite to pramen po pramen.
  5. Počešljajte valove od lica za jači volumen u kosi.
  6. Oblikujte razdjeljak na stranu i nanesite got2b Guardian Angel sprej za te prstima prođite kroz kosu. Usredotočite se na korijen, a zatim rasporedite proizvod i na dužinu kose.
  7. Učvrstite frizuru Taft Power Cashmere lakom za kosu.