Three different looks at the Mercedes-Benz Fashion Week
Izdvojeno | Upute

Schwarzkopf kreira frizure za MBFW

Frizura „Natural Waves“ Armina Morbacha u samo nekoliko koraka

 

Na Mercedes-Benz Fashion Weeku možete se diviti ne samo najnovijim modnim kreacijama poznatih modnih dizajnera nego i trendi frizurama. Schwarzkopf je sponzor Mercedes-Benz Fashion Weeka – i podržava svog stručnjaka za kosu Armina Morbacha u kreiranju frizura koje savršeno pristaju uz nove kreacije modnih dizajnera.

 

Morbach vam ekskluzivno pokazuje kako oblikovati frizuru „Natural Waves“ korak po korak.

„Natural Waves“: gusta kosa u raskošnim valovima

Armin Morbach oblikuje kosu modela na Mercedes-Benz Fashion Weeku
© Schwarzkopf

Armin Morbach oblikuje kosu modela na Mercedes-Benz Fashion Weeku

Prihvatite svoju kosu! Mercedes-Benz Fashion Week kolekcije spremne su za nošenje. „Moda je nosiva i stoga su frizura manje ekstremne, zato ih svi mogu lako oblikovati“, otkriva Armin Morbach o ključnim frizurama s trenutačnih revija.

 

Njemački dizajneri Otto Drögsler i Jörg Ehrlich teže savršenstvu u svojoj modnoj marki ODEEH, pa se može reći da je za nju na Mercedes-Benz Fashion Weeku stvorena divna frizura. Armin Morbach kreirao je frizuru „Natural Waves“ koja, baš kao „Bouncy Curls“ za kreacije Rebekke Ruetz najbolje izgleda na voluminoznoj kosi. U ovim ekskluzivnim uputama Armin Morbach pokazuje kako se oblikuje ta ležerna frizura.

 

 

Zaštiti svoje žestoke frizure s got2b Guardian Angel sprejom.

Detaljne upute do bezvremenog, ležernog stila

  1. Počešljajte kosu od lica.
  2. Odvojite dio iznad uha od ostatka kose.
  3. Češljajte pramen od vrhova prema korijenu i zatim prođite uređajem za ravnanje kose po natapiranom pramenu od vrhova do korijena. Time će toplina učvrstiti strukturu kose. Zatim uređajem za ravnanje kose oblikujte valove (uređaj se umeće s unutarnje strane kose, a zatim s vanjske za oblikovanje valovitog izgleda).
  4. Ponovite to pramen po pramen.
  5. Počešljajte valove od lica za jači volumen u kosi.
  6. Oblikujte razdjeljak na stranu i nanesite got2b Guardian Angel sprej za te prstima prođite kroz kosu. Usredotočite se na korijen, a zatim rasporedite proizvod i na dužinu kose.
  7. Učvrstite frizuru Taft Power Cashmere lakom za kosu.