Izdvojeno | Trendovi 2020

Nordic Rawness: Prirodnost bez napora

Nordijska nonšalantnost odražava se u frizuri Nordic Rawness: „Mnogi Skandinavci rade s onime što imaju, naglašavaju strukturu i boju kose, a ne pokušavaju je učiniti onime što ona nije“, kaže Armin Morbach, stručnjak za kosu i vizionar trendova. „Ugledajte se na njih! Za mene je to vrhunski moderan razbarušen izgled.“

 

Uz frizure Fun Fiesta, New York Souls, i Asian Updos, Nordic Rawness dio je serije Schwarzkopf Looks 2020 koje je kreirao i fotografirao vrhunski stilist Armin Morbach. Obje ove nordijske frizure temelje se na trendseterima iz Skandinavije: njihov je izgled promišljen od glave do pete, uvijek uključuje dozu nonšalantnosti i prirodan stil.

 

 

 

Nordijska nonšalantnost – nadahnuta uličnim stilom

„Ako hodate ulicama Stockholma ili Kopenhagena, možete pomisliti: zašto ovi ljudi izgledaju tako moderno sa stilom? Kao prvo, riječ je o stavu, no njihova kosa također igra ulogu: „Prirodna, no zdrava kosa. Oni naglašavaju samu kosu, bez radikalnih promjena“, objašnjava Armin Morbach, otkrivajući tajnu traženog skandinavskog izgleda.

 

Modeli Myla i Johnathan pokazuju vam kako možete kod kuće oblikovati ekskluzivne frizure Nordic Rawness Armina Morbacha:

 

Man with dark curly hair - styled
© Armin Morbach

Prije: model Johnathan s prirodnim kovrčama.

one dam image
  1.  Operite kosu šamponom Schauma Men i oprezno je posušite ručnikom.
  2.  Za nezaglađenu teksturu, oblikujte svoju ručnikom prosušenu kosu taft  Power Activity gel.
  3. Nanesite pjenu ravnomjerno po cijeloj kosi.
  4. Odvojite i definirajte pojedine pramenove.
  5. Zatim posušite kosu dok ne bude polusuha.
  6. Na kraju, prstima oblikujte frizuru.
  7. Za pouzdanu postojanost i savršenu učvršćenost, ne tražite dalje od spreja got2b Roaring High Bodifying Fixing Spray.
Model with dark curly hair
© Armin Morbach

Poslije: model Johnathan sa savršeno oblikovanim kovrčama

Naš savjet:

Želite li stilizirati svoju frizuru obavezno koristite taft Power Activity gel za kosu!

 

one dam image

Jednostavno do kovrča

Model Myla odlučila se za frizuru s nježnim valovima. U našim videouputama možete pogledati kako oblikovati tu frizuru:

Naš savjet:

Za dotjerivanje Myline frizure preporučujemo da osvježite svoju kosu bojom Palette Intensive Color Creme N2 Tamnosmeđa. Ta se boja posebno jednostavno nanosi i naglašava prirodnu boju vaše kose. Umirujuća maska za kosu poput Gliss Bio - Tech Restore maske, daje kosi svjež sjaj i čini je svilenkastom. Vrlo je važno da je za frizuru Nordic Rawness vaša kosa savršeno zdrava: intenzivno njegovana kosa zdrava izgleda obavezna je kako bi ove skandinavske frizure izgledale savršeno.