Blonde woman with braids and ribbons in hair
Izdvojeno | Trendovi 2020

Fun Fiesta: bogata, šarena i vesela

Tražite uzbudljivu frizuru koja sadrži joie de vivre i ekstavaganciju? Kao dio serije frizura Schwarzkopf Looks 2020, Fun Fiesta pruža vam potpuno uživanje u svakom trenutku i iskorak iz vaše zone udobnosti.

 

„Za mene je tradicija golem izvor inspiracije“, kaže stručnjak za kosu Armin Morbach, koji je svoju inspiraciju za Schwarzkopf Looks 2020 dobio iz tradicionalnih frizura iz raznih dijelova svijeta. Frizure Fun Fiesta trebaju jedno: zabavu. „Jako sam naglasio spajanje elegantnih frizura i prilično ležernih, kao i kontraste između obuzdavanja i razigranosti“, otkriva Schwarzkopfov stilist. Vrlo mu je važno da moderne frizure može nositi svatko i da se njegove kreacije mogu nositi bez obzira na podrijetlo, dob ili spol.

 

 

 

Tradicija u spoju sa suvremenom ležernošću

Armin Morbach učinio je više od kreiranja Schwarzkopf Looks 2020 u ulozi kreativnog direktora – on ih je i fotografirao. Frizure Fun Fiesta povezuju pletene elemente sa šarenim ukrasima za kosu, namjernu asimetriju i dodatnu ležernost. Model Natalia oblikovala je pletenu frizuru koja savršeno pokazuje bit frizure Fun Fiesta:

 

Blonde woman with hair down
© Armin Morbach

Prije: model Natalia s raspuštenom kosom.

one dam image
  1. Umasirajte obilnu količinu Taft Power Cashmere pjene za kosu u ručnikom prosušenu kosu i posušite je da bude skoro suha. Podijelite kosu na tri dijela i pričvrstite ih kopčama.
  2. Ispletite francusku pletenicu od dijela kose na vrhu glave.
  3.  Uvijte pletenicu u punđu i učvrstite je ukosnicama.
  4. Omotajte vrpcu u boji oko punđe.
  5.  Zatim ispletite dijelove sa strana glave.
  6. Vrhove pletenica svežite šarenim vrpcama. Učvrstite frizuru proizvodom Taft Casual Chic Fragrance & Shine Mist, koji unosi sjaj u kosu i rješava problem stršećih vlasi.
Blonde woman with braids and ribbons in hair
© Armin Morbach

Poslije: model Natalia s veselom pletenom frizurom

Naš savjet:

S Pure Anđeoskom plavom 10.0 trajnom bojom u gelu dobivate svijetlu, privlačnu plavu boju iz vaših snova. A kako biste kosu održali savršeno njegovanom, savjetujemo uporabu Gliss ulja Ultimate Repair Daily Oil Elixir.

 

one dam image

Provokativno i urbano: ova pletena frizura privlači poglede

Imate dugu kosu i želite isprobati neku kreativnu frizuru? U našim videouputama, model Gao pokazuje oblikovanje moderne pletene frizure koja će vas odmah ubaciti u središte pozornosti:

 

Naš savjet:

 

Boja za kosu Palette Deluxe Intenzivna Prirodna crna 1-0 oblaže vašu kosu raskošnom crnom bojom s očaravajućim sjajem. Obavezno redovito koristite Gliss ulje Ultimate Repair Daily Oil Elixir.