Žena plave kose pokazuje svoj visoki rep
Izdvojeno |

Brzo i lako oblikovanje s Taftom - rep

Dosadio vam je obični rep? Onda je vrijeme za korak više!

Samo zato što vam je kosa skupljena u rep, ne znači da se ne može oblikovati lijepa frizura. Mnogo je načina kako se možete istaknuti tom praktičnom frizurom. Ako se bojite da vam je kosa previše spljoštena za tu frizuru i da joj možda fali sjaja, razmislite ponovno! Pjena za kosu Taft Volume daje teksturu i živost vašoj kosi zahvaljujući njezinoj formuli koja sadrži tri milijuna molekula kolagena i molekula za volumen. Možete očekivati do tri dana postojanosti i zaštite frizure od svakog vremena, pa počnite s ovim koracima za razbarušen rep – čak i ako dolaze tamni oblaci.

Evo kako oblikovati taj rep

Žena nanosi Heat Protection sprej na pramen kose
© Schwarzkopf

1. korak: kosu obavezno poprskajte sprejem Taft Heat Protection i zatim uređajem za ravnanje kose unesite teksturu u kosu, pramen po pramen.

Žena koristi peglu za kosu kako bi joj dodala teksturu
© Schwarzkopf

2. korak: na dlan istisnite malo pjene za kosu Taft Volume i prođite kroz kosu da joj date teksturu.

 

Žena istiskuje pjenu za kosu na dlan
© Schwarzkopf

3. korak: pustite da nekoliko pramenova ispadne iz repa i uokviri vam lice, zatim cijelu frizuru poprskajte lakom za kosu Taft Extra Strong kako biste je učvrstili.

Žena sjedi u fotelji, nema stiliziranu frizuru
© Schwarzkopf

Prije

Žena sjedi u fotoelji i pokazuje svoj stilizirani visoki rep
© Schwarzkopf

Poslije

Sad znate kako s malo truda začiniti osnovni rep. Možete računati na proizvode od Tafta u postizanju tih očaravajućih frizura. S ovom jednostavnom frizurom osnažite svoje samopouzdanje bez sati provedenih pred zrcalom.

 

Otkrijte: