Žena s kratkom crnom kosom oblikovanom u kokoticu, nosi crvenu kožnu jaknu
Izdvojeno

Kako zadržati frizuru od jutra do večeri

Svi smo to doživjeli. Satima oblikujete frizuru do savršenstva, a onda izađete iz kuće i dosadna kiša uništi sav vaš trud. Kiša nije jedini krivac za dan loše frizure – vlažnost i vjetar također su jaki suparnici u borbi protiv kuštravosti.

 

Kako se ne biste našli na početku svaki put kad kročite kroz vrata svoje kuće, razveselit ćete se kad doznate da postoje proizvodi koji vam mogu pomoći da vaša zaglađena frizura ostane zaglađena cijeli dan. Taft Power dolazi u spas!

Žena s kratkom crnom kosom oblikovanom u kokoticu, nosi crnu majicu
© Schwarzkopf

Taft Power može zadržati i najzahtjevniju frizuru na mjestu.

Taft Power pobrinut će se za postojanost vaše frizure

Linija Taft Power sastoji se od mnogo sprejeva, gelova i voskova, tako da imate veliki izbor kod pronalaženja odgovarajućeg proizvoda za svoju kosu. Od upadljivih kokotica poput ove gore, do zaglađenih, savršeno oblikovanih frizura, linija Taft Power doista ima tu snagu da drži vašu frizuru na mjestu bez otežavanja. Upotrijebite Taft Power vosak za zaglađivanje željene frizure ili je oblikujte po želji, a zatim je učvrstite obilnom količinom Taft Power laka za kosu i uživajte u savršenoj postojanosti od jutra do večeri. Sa svojim mega učvršćivanjem 5, možete biti sigurni da se vaša frizura neće raspasti.

Zašto odabrati Taft Power?

Zamislite do 72 sata postojanog učvršćivanja bez sljepljivanja vlasi koje se često povezuje sa snažnim učvršćivanjem. Zvuči sjajno, zar ne? A uporabom Taft Power linije doslovno istodobno njegujete svoju kosu jer svojom posebnom formulom ojačava kosu od korijena do vrhova i sprječava isušivanje vlasi. Odabirom Tafta odabirete frizuru bez ostataka proizvoda u kosi te postojanost koja se može oduprijeti svakom vremenu – kiši, vjetru i vlažnosti. Snažno učvršćivanje ne mora značiti da će kosa biti kruta kao kaciga, a Taft Power to dokazuje.

Kako dobiti zaglađenu, ravnu kosu s proizvodima Taft Power

Uz odgovarajuće proizvode lako je imati cjelodnevnu postojanost frizure. Evo kako možete biti sigurni da će vam frizura biti postojana od trenutka kad izađete iz kuće do trenutka kad ćete se vratiti kući.

  1.  korak: zagrijte Taft Power vosak među dlanovima i nanesite ga na kosu kako biste je učvrstili.
  2. korak: uzmite Taft Power lak za kosu i poprskajte ga po cijeloj kosi, pazite da pokrijete svaki pramen.

 

I to je doslovno to. Dodajte ta dva dodatna koraka svojoj jutarnjoj rutini i poštedite se popravljanja frizure nekoliko puta dnevno kad počne gubiti svoj oblik. Računajte da će se Taft Power za to pobrinuti.

Otkrijte: