Muškarac moderne frizure naslonjen na zid
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Šest varijanti jedne kratke muške frizure

Kratke frizure ne moraju svaki dan izgledati isto. Naši modeli pokazuju različite varijante iste kratke frizure. Kod nekih je kosa počešljana prema čelu ili preko čela, a neki modeli uskladili su frizuru s bradom. Čak i promjena boje kose više nije tabu za muškarce

Niste zadovoljni svojom frizurom? Možda je vrijeme za promjenu. Tko zna, malo eksperimentiranja može vam pomoći da pokažete svoj pravi imidž. Kako god, zabavno je isprobavati nove frizure. Predlažemo neke od mnogih promjena oblikovanja koje ne uključuju šišanje.

Matirana kosa počešljana na jednu stranu

 

Matirana kosa trend je ove sezone. Ta struktura kose naglašava opušten stav i kao da vam je oblikovanje frizure posljednje na pameti. Češljanje matirane kose na jednu stranu i djelomice preko čela izgleda osobito bezbrižno.

 

Kratka frizura usklađena s bradom

 

Bilo da nosite punu bradu ili dizajnersku bradicu, dlake na licu mogu potpuno promijeniti izgled. Brade daju muškarcima konzervativan imidž. Isto se može reći za kratke frizure, iako je dio kose počešljan preko čela.

 

Obojena kosa

 

Sigurno će svi opaziti promjenu vaše boje kose. Jeste li spremni obojiti kosu u tamniju ili svjetliju nijansu ili je smiono obojiti u platinasto-plavu? Naš model nosi svoju platinasto-plavu kosu s asimetričnim šiškama. To je vrlo trendovska frizura. Za taj jedinstven stil potrebno je imati samopouzdanja.

 

Šiške počešljane prema licu

 

U ovoj kratkoj varijanti frizure, kosa na vrhu glave počešljana je prema licu, a završava vrhovima nejednakih šišaka iznad obrva. Razbarušena kosa čini ovu frizuru još šarmantnijom.

 

Oblikovana da strši

 

Ne želi svaki muškarac oblikovati svoju kosu na čelo ili preko čela. Ovdje vidimo kako je kosa na vrhu glave počešljana prema gore u trendi nezaglađenom stilu. 

Mogućnosti oblikovanja za muškarce s kratkom kosom

Navike su utješne. Nema iznenađenja. Čak je frizura ista kao prošli tjedan i tjedan prije. Lice u zrcalu i dalje je isto, kosa je uredno ošišana i oblikovana. Kako poznato, kako utješno – i kako dosadno!

Vrijeme je da staro i poznato ostavimo u prošlosti i unesemo malo uzbuđenja u svoj život, uključujući promjenu frizure. Doznajte koliko daleko možete otići. Ako imate osjećaj da biste mogli pretjerati, postoje načini kako da oblikujete frizuru u umjerenim koracima. Kratke frizure omogućavaju drastične i ne baš tako drastične promjene bez šišanja. Promjena je dobra!

Počnite s oblikovanjem svoje postojeće frizure. Možete isprobati jednu od svojih styling ideja. Češljanje kose prema naprijed ili na stranu dvije su mogućnosti s bezbroj varijanti. Stvaranje razdjeljka na različitim mjestima još je jedan jednostavan način za promjenu izgleda. Kad se vaša obitelj i prijatelji naviknu na vaše promjene frizure, možda budete spremni za još veću promjenu poput bojenja kose ili, za početak, možda samo dijela kose. Koristite sav pribor koji imate za promjenu strukture kose u sjajnu ili matiranu te ravnu ili kovrčavu. To možete postići gelom za kosu, mat-pastom, češljem, četkom i prstima. Hrabrost eksperimentiranja može vas nagraditi većim samopouzdanjem. A najbolje od svega jest što je prihvaćanje promjene zabavno (pa i ako platinasto-plava kosa nije za vas).