Žena u bijeloj majici s dugom kosom skupljenom u visokom repu
Styling kose | Savjeti i trikovi

Sjajite: Savjeti i trikovi za uporabu spreja za sjaj kose

Koji sprej za sjaj odgovara mojoj kosi?

Volite sjajnu, glamuroznu kosu? Tada je sprej za sjaj vaš ključni alat za naglašeni glamur. Glamur u boci: otkrijte što može učiniti za vaš izgled.

 

Ovisno o strukturi vaše kose i kako je oblikujete, sprej za sjaj mora odgovarati raznim kriterijima. Uz odgovarajuću formulu, pojačat ćete sjaj svoje kose. Je li vaša kosa sklona suhoći? Tada je za vašu kosu idealan uljni sprej. Ako imate oštećenu kosu, koristite sprej za sjaj s formulom za obnovu kose. Time ćete kosi pružiti njegu kako bi bila podatnija i odmah izgledala zdravije. Ako imate tanku kosu, odaberite sprej za sjaj koji daje laganu teksturu.

 

Za učvršćivanje raskošne punđe, preporučujemo uporabu laka za kosu koji daje sjaj. On pruža ekstra snažno i dugotrajno učvršćivanje – što je ključno kod oblikovane moderne punđe. Kako biste unijeli malo glamura u svoju svakodnevnu frizuru, s parfemom za kosu koji u sebi sadrži sprej za sjaj, vaša će kosa zračiti prekrasnim mirisom i izgledati prirodno sjajna.

Kako koristiti sprej za sjaj kose:

  1. Držite ga na udaljenosti! Prskajte s oko 30 cm od kose kako se vlasi ne bi slijepile.
  2. Ne prskajte po istom mjestu! Prskajte ravnomjerno po cijeloj frizuri.
  3. Kontrolirate koliko spreja nanosite tako što ćete prskati u kratkim mlazovima.
  4. Druga mogućnost: poprskajte sprej po četki, zatim početkajte kosu kako biste ravnomjerno nanijeli sprej za sjaj.
  5. Oprez! Ako koristite sprej za sjaj na bazi ulja, počešljajte kosu prije nanošenja – inače bi vaša kosa mogla poprimiti slamnat izgled.
  6. Kako biste zagladili pojedine pramenove, poprskajte sprej na dlan svoje ruke i njome zagladite kosu.

Ovim frizurama paše sprej za sjaj

Kad želite oblikovati glamurozan ili elegantan izgled, sprej za sjaj izvrstan je odabir. U usporedbi s uljem za kosu, koje prirodno daje sjaj, lakše je dozirati koliko sjaja želite. Sprej za sjaj osigurava ravnomjeran sjaj po cijeloj kosi i sjajan je za završetak oblikovanja frizure ako oblikujete: trendi „staklenu“ kosu, zaglađen izgled, klasičnu punđu, moderan mokri izgled ili retro frizuru u stilu Dite von Teese. Sprej za sjaj može čak naglasiti vašu svakodnevnu frizuru, a da se ne pretjera u izgledu. Isprobajte ga na zaglađenom repu: prvo izravnajte kosu uređajem za ravnanje, zatim je skupite u niski rep – ili isprobajte visoki rep. Zatim poprskajte rep sprejem za sjaj.

Otkrijte: