Skip to Content

Šest varijanti jedne kratke muške frizure

© Shutterstock

Kratke frizure ne moraju svaki dan izgledati isto. Naši modeli pokazuju različite varijante iste kratke frizure. Kod nekih je kosa počešljana prema čelu ili preko čela, a neki modeli uskladili su frizuru s bradom. Čak i promjena boje kose više nije tabu za muškarce.

Niste zadovoljni svojom frizurom? Možda je vrijeme za promjenu. Tko zna, malo eksperimentiranja može vam pomoći da pokažete svoj pravi imidž. Kako god, zabavno je isprobavati nove frizure. Predlažemo neke od mnogih promjena oblikovanja koje ne uključuju šišanje.

Matirana kosa počešljana na jednu stranu

Matirana kosa trend je ove sezone. Ta struktura kose naglašava opušten stav i kao da vam je oblikovanje frizure posljednje na pameti. Češljanje matirane kose na jednu stranu i djelomice preko čela izgleda osobito bezbrižno.

Kratka frizura usklađena s bradom

Bilo da nosite punu bradu ili dizajnersku bradicu, dlake na licu mogu potpuno promijeniti izgled. Brade daju muškarcima konzervativan imidž. Isto se može reći za kratke frizure, iako je dio kose počešljan preko čela.

Obojena kosa

Sigurno će svi opaziti promjenu vaše boje kose. Jeste li spremni obojiti kosu u tamniju ili svjetliju nijansu ili je smiono obojiti u platinasto-plavu? Naš model nosi svoju platinasto-plavu kosu s asimetričnim šiškama. To je vrlo trendovska frizura. Za taj jedinstven stil potrebno je imati samopouzdanja.

Šiške počešljane prema licu

U ovoj kratkoj varijanti frizure, kosa na vrhu glave počešljana je prema licu, a završava vrhovima nejednakih šišaka iznad obrva. Razbarušena kosa čini ovu frizuru još šarmantnijom.

Oblikovana da strši

Ne želi svaki muškarac oblikovati svoju kosu na čelo ili preko čela. Ovdje vidimo kako je kosa na vrhu glave počešljana prema gore u trendi nezaglađenom stilu.

Mogućnosti oblikovanja za muškarce s kratkom kosom

Navike su utješne. Nema iznenađenja. Čak je frizura ista kao prošli tjedan i tjedan prije. Lice u zrcalu i dalje je isto, kosa je uredno ošišana i oblikovana. Kako poznato, kako utješno – i kako dosadno!

Vrijeme je da staro i poznato ostavimo u prošlosti i unesemo malo uzbuđenja u svoj život, uključujući promjenu frizure. Doznajte koliko daleko možete otići. Ako imate osjećaj da biste mogli pretjerati, postoje načini kako da oblikujete frizuru u umjerenim koracima. Kratke frizure omogućavaju drastične i ne baš tako drastične promjene bez šišanja. Promjena je dobra!

Počnite s oblikovanjem svoje postojeće frizure. Možete isprobati jednu od svojih styling ideja. Češljanje kose prema naprijed ili na stranu dvije su mogućnosti s bezbroj varijanti. Stvaranje razdjeljka na različitim mjestima još je jedan jednostavan način za promjenu izgleda. Kad se vaša obitelj i prijatelji naviknu na vaše promjene frizure, možda budete spremni za još veću promjenu poput bojenja kose ili, za početak, možda samo dijela kose. Koristite sav pribor koji imate za promjenu strukture kose u sjajnu ili matiranu te ravnu ili kovrčavu. To možete postići gelom za kosu, mat-pastom, češljem, četkom i prstima. Hrabrost eksperimentiranja može vas nagraditi većim samopouzdanjem. A najbolje od svega jest što je prihvaćanje promjene zabavno (pa i ako platinasto-plava kosa nije za vas).

Povezani članci
 • Što ste oduvijek htjeli znati o minivalu

  Trajne kovrče

  Što ste oduvijek htjeli znati o minivalu
  ...

  U redovitim intervalima, najmodernije frizure iz 80-ih danas uživaju svoj povratak.

  ...
 • Frizure za zaliske: Najbolji savjeti i trikovi

  Muškarci

  Frizure za zaliske: Najbolji savjeti i trikovi
  ...

  Želite prikriti svoje zaliske? Postoje savršene frizure za odvlačenje pozornosti od tih ćelavih područja na glavi.

  ...
 • Moderne frizure za dugokose muškarce

  Duga kosa

  Moderne frizure za dugokose muškarce
  ...

  Ovih dana, momci s dugom kosom imaju gomilu mogućnosti oblikovanja. Od razbarušene punđe do polupodignute frizure – izboru nema kraja. Koja frizura pristaje vama?

  ...
 • Gel frizure za muškarce

  Gel za kosu

  Gel frizure za muškarce
  ...

  Muška punđa je prošlost! Gel-frizure sad su hit. Bilo da više volite moderne, zaglađene ili ležerne – sa svakom od tih frizura bit ćete u trendu. Evo kako možete oblikovati kosu gelom.

  ...
 • Dugi bob: super raznolika frizura

  Bob frizure

  Dugi bob: super raznolika frizura
  ...

  Ako se odlučite za dugi bob, imat ćete na izbor mnoštvo frizura: hoćete li oblikovati kosu u ležerne morske kovrče, elegantnu i zaglađenu ili postepenu i kovrčavu frizuru sa šiškama?

  ...
 • Ovo su trendovi brada za 2019.

  Brada

  Ovo su trendovi brada za 2019.
  ...

  Brade su u modi i u 2019. Ovdje doznajte što je ove godine popularno, koja vam brada pristaje i kako je njegovati.

  ...
 • Sprej za sjaj: Blistavost i glamur za vašu kosu u tren oka

  Savjeti i trikovi

  Sprej za sjaj: Blistavost i glamur za vašu kosu u tren oka
  ...

  Poprskajte kosu i imajte blistavu frizuru koja zrači glamurom i privlači zadivljene poglede!

  ...
 • Postepena kosa: kako je oblikovati

  Postepena frizura

  Postepena kosa: kako je oblikovati
  ...

  Odgovarajuće postepeno ošišana kosa izvući će najbolje iz vaše kose. Važno: primjerena tehnika sušenja i ispravna njega. Više doznajte ovdje!

  ...
 • Moderne svadbene frizure: romantična, klasična ili vintage?

  Vjenčanje

  Moderne svadbene frizure: romantična, klasična ili vintage?
  ...

  Današnje mladenke imaju na izbor lepezu frizura. Elegantni šinjoni ili cvjetne krune sjajno pristaju uz vjenčanicu.

  ...
 • Najbolja odjeća i frizure iz 70-ih

  Frizure 70-ih

  Najbolja odjeća i frizure iz 70-ih
  ...

  Sedamdesete se pamte po disko glazbi, hipicima i glam-rocku! Originalno, šareno i uvijek malo pretjerano – to je definiralo stil sedamdesetih.

  ...
 • Frizure iz 80-ih: Fudbalerka, trajna ili cik-cak uzorak?

  Frizure 80-ih

  Frizure iz 80-ih: Fudbalerka, trajna ili cik-cak uzorak?
  ...

  Volite šaren, napadan stil? Tada su frizure iz osamdesetih savršene za vas! Imajte već danas cik-cak kosu, kovrče i baršunaste gumice u kosi!

  ...
 • Volimo kovrčavo: Povratak minivala

  Trajne kovrče

  Volimo kovrčavo: Povratak minivala
  ...

  Minival trenutačno slavi svoj veliki povratak. Ostanite s nama. Želimo vam reći važne i zanimljive činjenice o tim privlačnim trajnim kovrčama.

  ...