Frizure za muškarce: Oblikovanje, savjet i trikovi

Muškarac duge plave kose

Kod muškaraca je sve u glavi. Pogotovo kad je u pitanju kosa! Frizure, šišanja, boje. Kako može muškarac naglasiti svoj stil frizurom i pokazati se u najboljem svjetlu? Lako. Pročitajte ovdje!

Najbolje frizure za muškarce

Muškarci imaju bogat izbor frizura. Ovisno o gustoći kose i željama, mogućnosti je mnogo. Vrlo kratka frizura, kratka frizura s dugim šiškama ili kosa do ramena? Mnogo je načina šišanja i frizura za kosu svake dužine. U redu je eksperimentirati! Ipak, kosa u većini slučajeva naraste i to daje muškarcima vrijeme da razmisle: njegovati dugokos izgled ili obrijati sve i početi ispočetka? Oni koji su našli omiljenu frizuru vjerojatno će joj ostati vjerni – osim ako se ne pojavi novi trend koji im bude toliko neodoljiv da ga moraju isprobati.

Najbolje muške frizure

Posjet frizeru daleko je od svega što je potrebno za dobar izgled. Iako je dobro ošišana kosa početak i temelj za svaku frizuru, oblikovanje je ono što definira izgled. Gdje je razdjeljak? Je li kosa oblikovana u mokru frizuru gelom ili voskom? Padaju li šiške na čelo meko i prirodno ili su oblikovane u kokoticu? Tko ne riskira, ne profitira! Pokušajte tu i tamo promijeniti frizuru. Bit ćete impresionirani reakcijama drugih ljudi.

Uz kosu na glavi, muškarci također mogu pustiti bradu i njegovati je. Frizuru možete posve promijeniti, s njom (ili bez nje). Dugi brkovi i brada, puna brada, brkovi – opet je izbor velik. No obavezno pazite da izgledate njegovano. Muškarci vole moderno!

Savjeti i trikovi: Muškarci i boja kose

Iako su muškarci prirodno oprezni kad je u pitanju bojenje kose, ta je tema davno prestala biti tabu: plava (violinist David Garrett najslavniji je primjer), smeđa i crna popularne su nijanse za prekrivanje prvih sijedih vlasi. S druge strane, srebrni lisac Christoph Waltz pokazuje da sjedokosi muškarci imaju svoju posebnu privlačnost – pogotovo s dobrom frizurom! Muškarci s crvenom kosom su rjeđi (samo 2-3 posto populacije su crvenokosi). I oni mogu izvući najbolje iz svoje kose odabirom optimalne frizure i brade.

Savjeti i trikovi: Pomoć za mušku kosu

Zalisci su uobičajen problem kad je u pitanju muška kosa jer uzrokuje velike probleme za lordove oblikovanja. Dobra vijest: postoji rješenje za svaki problem, tako da i vi možete uz nekoliko trikova uljepšati svoje visoko čelo. Nema potrebe za posezanje za britvicom, možete pustiti kosu. Gubitak kose i zalisci – dva tipična problema muške kose. Muškarci su također skloniji peruti. No uz ispravnu njegu, vlasište se brzo može vratiti u ravnotežu.

Povezani članci
 • Što ste oduvijek htjeli znati o minivalu

  Trajne kovrče

  Što ste oduvijek htjeli znati o minivalu
  ...

  Oštećuje li minival kosu? Proučavamo ovaj trend i odgovaramo na vruća pitanja o trajnoj ondulaciji…

  ...
 • Frizure za zaliske: Najbolji savjeti i trikovi

  Muškarci

  Frizure za zaliske: Najbolji savjeti i trikovi
  ...

  Želite prikriti svoje zaliske? Postoje savršene frizure za odvlačenje pozornosti od tih ćelavih područja na glavi.

  ...
 • Postepena kosa: kako je oblikovati

  Postepena frizura

  Postepena kosa: kako je oblikovati
  ...

  Odgovarajuće postepeno ošišana kosa izvući će najbolje iz vaše kose. Važno: primjerena tehnika sušenja i ispravna njega. Više doznajte ovdje!

  ...
 • Moderne svadbene frizure: romantična, klasična ili vintage?

  Vjenčanje

  Moderne svadbene frizure: romantična, klasična ili vintage?
  ...

  Današnje mladenke imaju na izbor lepezu frizura. Elegantni šinjoni ili cvjetne krune sjajno pristaju uz vjenčanicu.

  ...
 • Najbolja odjeća i frizure iz 70-ih

  Frizure 70-ih

  Najbolja odjeća i frizure iz 70-ih
  ...
 • Frizure iz 80-ih: Fudbalerka, trajna ili cik-cak uzorak?

  Frizure 80-ih

  Frizure iz 80-ih: Fudbalerka, trajna ili cik-cak uzorak?
  ...

  Volite šaren, napadan stil? Tada su frizure iz osamdesetih savršene za vas! Imajte već danas cik-cak kosu, kovrče i baršunaste gumice u kosi!

  ...
 • Volimo kovrčavo: Povratak minivala

  Trajne kovrče

  Volimo kovrčavo: Povratak minivala
  ...

  Minival trenutačno slavi svoj veliki povratak. Ostanite s nama. Želimo vam reći važne i zanimljive činjenice o tim privlačnim trajnim kovrčama.

  ...
 • Volumen je ponovno u modi! Evo kako ga oblikovati

  Savjeti i trikovi

  Volumen je ponovno u modi! Evo kako ga oblikovati
  ...

  Jeste li uvijek htjeli imati raskošnu, voluminoznu frizuru, no sila teža to nije dopuštala? Je li vaša kosa iscrpljena od tapiranja? Srećom, postoje načini da se volumen unese u kosu i da ondje ostane.

  ...
 • Postepena kosa: Ležerne frizure za svaku dužinu kose

  Postepena frizura

  Postepena kosa: Ležerne frizure za svaku dužinu kose
  ...

  Htjeli biste imati više strukture u kosi? Ošišajte se postepeno prema svom tipu kose: unesite više volumena ili posvijetlite pramenove

  ...
 • Frizure iz 60-ih: Najljepše frizure od hipi do pixie

  Frizure 60-ih

  Frizure iz 60-ih: Najljepše frizure od hipi do pixie
  ...

  Opušteni dugi bob sa šiškama – ili možda slatka, kratka pixie? Ako volite frizure iz šezdesetih, svidjet će vam se ove varijante!

  ...
 • Obrnuti bob: Moderna frizura sa stavom

  Bob frizure

  Obrnuti bob: Moderna frizura sa stavom
  ...

  Trendi obrnuti bob unosi svježinu u tu klasičnu frizuru koja se može oblikovati i u ravnoj i u kovrčavoj kosi.

  ...
 • Profesionalni savjeti: Ošišajte šiške kod kuće

  Šiške

  Profesionalni savjeti: Ošišajte šiške kod kuće
  ...

  Želite novi izgled? Razmišljate o šiškama? Nevjerojatno je kako nešto tako malo može tako drastično promijeniti vaš izgled.

  ...