Skip to Content

Frizure za muškarce: Oblikovanje, savjet i trikovi

Kod muškaraca je sve u glavi. Pogotovo kad je u pitanju kosa! Frizure, šišanja, boje. Kako može muškarac naglasiti svoj stil frizurom i pokazati se u najboljem svjetlu? Lako. Pročitajte ovdje!

Najbolje frizure za muškarce

Muškarci imaju bogat izbor frizura. Ovisno o gustoći kose i željama, mogućnosti je mnogo. Vrlo kratka frizura, kratka frizura s dugim šiškama ili kosa do ramena? Mnogo je načina šišanja i frizura za kosu svake dužine. U redu je eksperimentirati! Ipak, kosa u većini slučajeva naraste i to daje muškarcima vrijeme da razmisle: njegovati dugokos izgled ili obrijati sve i početi ispočetka? Oni koji su našli omiljenu frizuru vjerojatno će joj ostati vjerni – osim ako se ne pojavi novi trend koji im bude toliko neodoljiv da ga moraju isprobati.

Najbolje muške frizure

Posjet frizeru daleko je od svega što je potrebno za dobar izgled. Iako je dobro ošišana kosa početak i temelj za svaku frizuru, oblikovanje je ono što definira izgled. Gdje je razdjeljak? Je li kosa oblikovana u mokru frizuru gelom ili voskom? Padaju li šiške na čelo meko i prirodno ili su oblikovane u kokoticu? Tko ne riskira, ne profitira! Pokušajte tu i tamo promijeniti frizuru. Bit ćete impresionirani reakcijama drugih ljudi.

Uz kosu na glavi, muškarci također mogu pustiti bradu i njegovati je. Frizuru možete posve promijeniti, s njom (ili bez nje). Dugi brkovi i brada, puna brada, brkovi – opet je izbor velik. No obavezno pazite da izgledate njegovano. Muškarci vole moderno!

Savjeti i trikovi: Muškarci i boja kose

Iako su muškarci prirodno oprezni kad je u pitanju bojenje kose, ta je tema davno prestala biti tabu: plava (violinist David Garrett najslavniji je primjer), smeđa i crna popularne su nijanse za prekrivanje prvih sijedih vlasi. S druge strane, srebrni lisac Christoph Waltz pokazuje da sjedokosi muškarci imaju svoju posebnu privlačnost – pogotovo s dobrom frizurom! Muškarci s crvenom kosom su rjeđi (samo 2-3 posto populacije su crvenokosi). I oni mogu izvući najbolje iz svoje kose odabirom optimalne frizure i brade.

Savjeti i trikovi: Pomoć za mušku kosu

Zalisci su uobičajen problem kad je u pitanju muška kosa jer uzrokuje velike probleme za lordove oblikovanja. Dobra vijest: postoji rješenje za svaki problem, tako da i vi možete uz nekoliko trikova uljepšati svoje visoko čelo. Nema potrebe za posezanje za britvicom, možete pustiti kosu. Gubitak kose i zalisci – dva tipična problema muške kose. Muškarci su također skloniji peruti. No uz ispravnu njegu, vlasište se brzo može vratiti u ravnotežu.

Povezani članci
 • Što ste oduvijek htjeli znati o minivalu

  Trajne kovrče

  Što ste oduvijek htjeli znati o minivalu
  ...

  U redovitim intervalima, najmodernije frizure iz 80-ih danas uživaju svoj povratak.

  ...
 • Frizure za zaliske: Najbolji savjeti i trikovi

  Muškarci

  Frizure za zaliske: Najbolji savjeti i trikovi
  ...

  Želite prikriti svoje zaliske? Postoje savršene frizure za odvlačenje pozornosti od tih ćelavih područja na glavi.

  ...
 • Moderne frizure za dugokose muškarce

  Duga kosa

  Moderne frizure za dugokose muškarce
  ...

  Ovih dana, momci s dugom kosom imaju gomilu mogućnosti oblikovanja. Od razbarušene punđe do polupodignute frizure – izboru nema kraja. Koja frizura pristaje vama?

  ...
 • Gel frizure za muškarce

  Gel za kosu

  Gel frizure za muškarce
  ...

  Muška punđa je prošlost! Gel-frizure sad su hit. Bilo da više volite moderne, zaglađene ili ležerne – sa svakom od tih frizura bit ćete u trendu. Evo kako možete oblikovati kosu gelom.

  ...
 • Dugi bob: super raznolika frizura

  Bob frizure

  Dugi bob: super raznolika frizura
  ...

  Ako se odlučite za dugi bob, imat ćete na izbor mnoštvo frizura: hoćete li oblikovati kosu u ležerne morske kovrče, elegantnu i zaglađenu ili postepenu i kovrčavu frizuru sa šiškama?

  ...
 • Ovo su trendovi brada za 2019.

  Brada

  Ovo su trendovi brada za 2019.
  ...

  Brade su u modi i u 2019. Ovdje doznajte što je ove godine popularno, koja vam brada pristaje i kako je njegovati.

  ...
 • Sprej za sjaj: Blistavost i glamur za vašu kosu u tren oka

  Savjeti i trikovi

  Sprej za sjaj: Blistavost i glamur za vašu kosu u tren oka
  ...

  Poprskajte kosu i imajte blistavu frizuru koja zrači glamurom i privlači zadivljene poglede!

  ...
 • Postepena kosa: kako je oblikovati

  Postepena frizura

  Postepena kosa: kako je oblikovati
  ...

  Odgovarajuće postepeno ošišana kosa izvući će najbolje iz vaše kose. Važno: primjerena tehnika sušenja i ispravna njega. Više doznajte ovdje!

  ...
 • Moderne svadbene frizure: romantična, klasična ili vintage?

  Vjenčanje

  Moderne svadbene frizure: romantična, klasična ili vintage?
  ...

  Današnje mladenke imaju na izbor lepezu frizura. Elegantni šinjoni ili cvjetne krune sjajno pristaju uz vjenčanicu.

  ...
 • Najbolja odjeća i frizure iz 70-ih

  Frizure 70-ih

  Najbolja odjeća i frizure iz 70-ih
  ...

  Sedamdesete se pamte po disko glazbi, hipicima i glam-rocku! Originalno, šareno i uvijek malo pretjerano – to je definiralo stil sedamdesetih.

  ...
 • Frizure iz 80-ih: Fudbalerka, trajna ili cik-cak uzorak?

  Frizure 80-ih

  Frizure iz 80-ih: Fudbalerka, trajna ili cik-cak uzorak?
  ...

  Volite šaren, napadan stil? Tada su frizure iz osamdesetih savršene za vas! Imajte već danas cik-cak kosu, kovrče i baršunaste gumice u kosi!

  ...
 • Volimo kovrčavo: Povratak minivala

  Trajne kovrče

  Volimo kovrčavo: Povratak minivala
  ...

  Minival trenutačno slavi svoj veliki povratak. Ostanite s nama. Želimo vam reći važne i zanimljive činjenice o tim privlačnim trajnim kovrčama.

  ...