Žena s modernom poslovnom frizurom
Styling kose | Trendovi frizura za žene

Najnovije poslovne frizure: Za svaku priliku i bilo koje doba dana


Ozbiljne, praktične – i moderne: ovih dana poslovne frizure trebaju biti sve to i više. Poslovna frizura mora izdržati sve zahtjeve vašeg svakodnevnog profesionalnog života. Donosimo vam poslovne frizure koje će vam pomoći da dosegnete svoj potencijal: od jutra do večeri, tijekom dana u uredu, na sastancima ili večerama!

 

 

Ujutro imate važan sastanak sa šefom, u podne ručak s kolegama, a navečer dogovor s prijateljima za piće nakon posla. Između: nekoliko telefonskih poziva i svakodnevni posao koji, naravno, treba obaviti. A vaš savršen suputnik, uz modernu odjeću koja zrači samopouzdanjem, jest? Trendi frizura koja je postojana od jutra do večeri, može se lako osvježiti – i izgledati dobro. Niže donosimo šest trenutačno modernih poslovnih frizura koje udovoljavaju svim potrebama.

1) Trendi poslovne frizure: Niski rep s maramom

Niski rep s maramom trenutačno je poslovni izgled savršen za ured kao i za vrijeme nakon posla. Sjajno u vezi s tom frizurom: ujutro se brzo oblikuje i jednako se brzo osvježava tijekom dana. Ova frizura najbolje izgleda s razdjeljkom po sredini glave. Savjet: prvo učvrstite niski rep gumicom, zatim omotajte maramu oko gumice. Tako marama neće kliziti s kose. Na kraju voskom zagladite vlasi koje strše.

2) Trendi poslovna frizura: Polupunđa

Svi vole punđu! Najnoviji trendi dodatak punđi na vrhu glave jest polupunđa. Ta vrlo praktična, vrlo jednostavna i vrlo moderna punđa sjajno izgleda za ured. Frizura se može oblikovati u dugoj, srednjoj i kraćoj kosi. Kosa na vrhu glave skuplja se iznad razine uha i oblikuje u minipunđu. Savjet: imate planove poslije posla? Savršeno – pretvorite svoju polupunđu u polurep! Neka bude još više šik: nježno prstima povucite vrhove kose tako da gumica sjedne skroz do glave. Nježno razlabavite kosu kod lica. Za sjaj poprskajte kosu lakom.

3) Trendi poslovna frizura: Obruč

Što kažete na malo glamura u uredu? Ukrasite svoju frizuru modernim obručem. On je trenutačno najpopularniji ukras za kosu. Najtraženiji su: baršunasti obruči i oni koji su ukrašeni velikim poludragim kamenjem. Savjet: oblikujte razdjeljak po sredini glave, zatim postavite obruč tako da nekoliko pramenova kose pada ispred ušiju. Za dodatni sjaj: dužinu kose poprskajte sprejem za sjaj.

4) Trendi poslovna frizura: Dugi uvijeni bob

Imate važan sastanak ili prezentaciju te želite izgledati samopouzdano i samosvjesno? Tada je uvijeni bob prava frizura za vas. Ta frizura najbolje izgleda u kosi ošišanoj u dugi bob. Tu modernu poslovnu frizuru možete lako postići uređajem za ravnanje kose ili sušenjem preko okrugle četke. Savjet: za cjelodnevnu (i večernju) postojanosti, poprskajte lakom za kosu.

5) Trendi poslovna frizura: Francuska pletenica

Cijeli ste dan na sastancima, a zatim odmah idete na večeru? Tada je francuska pletenica vaš savršen pratilac. Ta pletena frizura je dugotrajna i izgleda ozbiljno, pouzdano i moderno. Savjet: kako biste lakše ispleli kosu, nanesite pjene za kosu nakon pranja. Koju ćete varijantu francuske pletenice isplesti?

6) Trendi poslovna frizura: Pletenice uz glavu

Pletenice uz glavu slične su francuskoj pletenici: ova je frizura savršena ako trebate frizuru koja će biti postojana cijeli dan. U usporedbi s francuskom pletenicom, pletenice uz glavu manje su ozbiljne – ako imate važan službeni sastanak, bolje je da odaberete manje zaigranu frizuru.