Muškarac s punđom
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Iznimno popularan: Šinjon za muškarce

Novi obrat za momke: duga kosa skuplja se u šinjon koji postaje najtraženija frizura! Opuštena i ležerna, zaglađeno šik ili vesela i razuzdana: ova trendi frizure ne udara u glavu, nego je na vrhu nje. Najbolji šinjoni za muškarce.

 

Muška punđa jedan je od najtraženijih trendova! Sve više muškaraca pušta svoju kosu. No kako je ne žele stalno imati raspuštenu, traže se frizure koje je drže skupljenom. Trenutačno je na vrhu ljestvice popularnosti: šinjon. Žene nose šinjon već neko vrijeme. A sada sve više muškaraca uvija svoju kosu u šinjon. Iako je isprva izazivala podsmjeh, punđa na muškoj glavi danas je potpuno društveno prihvaćena zahvaljujući zvijezdama, hipsterima i sportašima. Moderni muškarci nisu u strahu od navodno ženstvenih frizura i uniseks izgleda. Zašto bi bili? Šinjon su ipak nosili hrabri samurajski ratnici – teško da išta može biti muževnije od toga! Oni koji žele dodati muževnost svom stilu mogu pustiti bradu i brkove. Tada ćete samo čuti: koji muškarac!

 

Punđa na vrhu glave nije samo trend, nego je i iznimno praktična frizura: nema posebnog oblikovanja. Prsti su sasvim dovoljni. Za ovaj ležeran izgled samo trebate gumicu za kosu i oblikovati ga u nekoliko jednostavnih koraka. Tako jednostavno i tako moderno. Oblikovanje šinjona iznimno je raznoliko: zaglađen i precizno počešljan uz odijelo, labavo skupljen na glavi s trapericama i majicom ili ultramoderna polupunđa kao rock-zvijezda s kožnom jaknom i čizmama – punđa na vrhu glave novi je trend za muškarce!

Šinjon za muškarce: Polupunđa

Polupunđa privlači – i trenutačno je jedna od najmodernijih frizura za muškarce. Sadrži trendi punđu i dugu raspuštenu kosu.

Tako je jednostavno: rukama odvojite gornji dio kose (do ušiju) i na pozadini glave, zatim je uvijte u zaglađenu petlju ili razbarušen šinjon. Pričvrstite je gumicom – idealno u boji kose!

Šinjon za muškarce: Zaglađena frizura

Pravi gospodin: šinjon za muškarce u profinjenom, zaglađenom stilu.

Prije nego što je svežete, začešljajte kosu i nanesite gel. Najbolje je napraviti zaglađenu punđu kod potiljka, tako izgleda posebno elegantno. Ova frizura sjajno pristaje uz odijelo. Puristički, elegantno i nevjerojatno moderno.

Šinjon za muškarce: Punđa na vrhu glave

Sjajna frizura: labavo svezana na vrhu glave, muška punđa je ležerna frizura koja svaki stil okrunjuje modernošću.

Zaštitni znak: pomalo nezaglađen izgled, što znači da kosa ne mora biti savršeno oblikovana. Dodatni volumen pomaže da punđa bude postojana. Kako biste to postigli, umasirajte pjenu u vlažnu kosu ili puder za volumen u suhu kosu prije nego što je skupite u punđu. Očaravajuće.