Muškarac moderne frizure
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Ove muške frizure su u trendu u 2018.

U 2017. ultra kratka kosa bila je trend za muškarce, no u 2018. popularnija je duža kosa. Ako više volite kratku, neka bude nježno postepena. Govorimo vam koje su frizure u trendu za muškarce u 2018.

Trend muške frizure br. 1: Muška frizura sa šiškama 2018.

Kosa do brade ili kratka kosa sa šiškama u trendu je u 2018. Neka bude kratko ošišana na pozadini glave i postepena prema vrhu. Razbarušite je koliko želite, a šiške mogu dosezati do vrha nosa. Iznimno duge šiške mogu se oblikovati na razne načine. Možete ih zagladiti prema natrag, posušiti ih sušilom u kokoticu ili ih nositi na licu. Posušite ih suprotno od rasta kose za razbarušen izgled. Savjet: koristite mat pastu za oblikovanje pojedinih pramenova.

Trend muške frizure br. 2: Trendi frizura „shag“

Isprobajte frizuru sa srednje dugom kosom u stilu 60-ih. „Shag“ je idealna frizura za tanku kosu. Duge, neravne šiške i postepeno ošišana kosa daju lepršavu strukturu. Kao kod Micka Jaggera. Ova moderna muška frizura savršena je za ravnu, tanku kosu koja savršeno nosi lepršavo ošišan „shag“. „Shag“ također najbolje ističe razbarušene kovrče. Poprskajte mokru kosu slanim sprejem i posušite je sušilom. Pustite da kosa pada na lice. Ne koristite četku, nego prstima oblikujte frizuru.  

Trend muške frizure br. 3: Trendi boja kose - plava

Imajte novu boju kose s tom trendi novom frizurom u 2018. Pustolovni muškarci ne boje se boje. Izbijeljena plava kosa i ledeni vrhovi pravi su trend. Vaša kosa treba biti duža na vrhu glave nego na pozadini i sa strane. Obojite dužu kosu u plavo, ali ne do korijena. Možete pustiti da šiške padaju na lice ili ih posušiti u kokoticu. Za ledene vrhove – kao što i samo ime govori – izbjeljuju se samo vrhovi. Napravite suptilan prijelaz između prirodne i obojene kose.  

Trend muške frizure br. 4: „Bro Flow“

„Bro Flow“ sa srednje dugom kosom u trendu je već neko vrijeme. Kao što ime govori, kosa „lebdi“ u ovoj modernoj frizuri. Nadahnuće dolazi od zvijezda poput Bradleyja Coopera. Glumac iz filma „Mamurluk“ češlja svoju kosu prema natrag i zaglađuje je iza uha. U 2018. također možete nositi i kratku varijantu frizure „Bro Flow“, pa otiđite do frizera i ošišajte se. Za tu frizuru, šiške trebaju biti duge barem do nosa. Kosa postaje kraća prema stranama, s nježnim prijelazima. Uši nisu prekrivene. Ova trendi muška frizura savršena je za prirodne kovrče i nježnu, prirodno valovitu kosu. No oprez: morate imati gustu kosu. „Bro Flow“ također je idealna prijelazna frizura kad puštate kosu. Za savršeno oblikovanje „Bro Flowa“ posušite kosu sušilom prema pozadini glave. Prstima nanesite mat styling kremu na gornje slojeve kose. 

Trend muške frizure br. 5: Surferska frizura

Moderna surferska frizura jednako je zanimljiv odabir koji izvlači najbolje iz srednje duge kose. Za ovu muževnu frizuru, pustite kosu do brade i postepeno je ošišajte u muški bob. Savjet: kako biste izgledali kao da ste upravo izašli iz mora, poprskajte slani sprej na dužinu kose. Posušite ili pustite da se osuši na zraku. Ugnječite ili uvijte pojedine pramenove voskom.