Muškarac s ekstremnom lonac frizurom
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Jeste li spremni za ekstremnu lonac frizuru?

Ekstremna lonac frizura jedna je od najvećih hitova za mušku kosu. Za nju morate biti smioni, ali bit ćete zadovoljni znajući da ste osvojili nagradu za najtrendi mušku frizuru u ljeto 2017. Pa, tko je može nositi? Pročitajte!

 

Postoje frizure koje pristaju gotovo svakom muškarcu. Capri je, primjerice, klasik među frizurama. Ili kokotica, još jedna frizura koja se lako oblikuje i koju većina muškaraca može nositi. A zatim su tu posebne frizure poput ove lonac frizure. Neki će je se sjećati iz djetinjstva kad su je nazivali i „kahlica“ frizura, ali tada nije bila ni blizu tako popularna i trendi kao što je danas.

Preporod lonac frizure

U varijanti lonac frizure u 2017., kosa na vrhu glave ošišana je ravno oko glave u razini obrva, dok je kosa sa strane i na potiljku obrijana. Zato treba imati hrabrosti za ovu frizuru. No to je frizura iz snova za kreativce, idealna za samopouzdane mladiće u 20-ima i 30-ima koji nemaju problema s isprobavanjem novih frizura. No oprez: koliko god lonac frizura bila moderna, ona nije konvencionalna ni ozbiljna frizura. Pa ako niste grafički dizajner ili ulični umjetnik, i ne radite u galeriji, odlučite se za nježniju varijantu ove frizure gdje je kosa srednje dužine i postepeno ošišana sa strane i straga.

Kako se oblikuje

Oblikovanje lonac frizure ne traje dugo. Nakon pranja kose, poprskajte je sprejem za oblikovanje i posušite. Pazite da kosa ne bude previše glatka: današnja lonac frizura treba imati nezaglađen izgled. Na kraju protrljajte voska među dlanovima i nanesite ga na kosu na vrhu glave. Zatim čekajte komplimente.