1500x564_GettyImages-800971944_cheveux_gris_femme_FR
Boja kose | Prirodna boja kose

Moderne frizure za žene sa sijedom kosom

Prirodan izgled sjajan je recept za uspješnu frizuru u svakoj životnoj dobi. Osobito je važan kod sredovječnih žena. Nema razloga da se zabrinjavate što izgledate starije ili imate sijedu kosu. Inzistiranje na mladenačkom izgledu može biti vrlo zamorno, no održavanje svoje kreativnosti i prihvaćanje modernih frizura vrlo je zabavno.

 

Sve više žena ne skriva svoje sijede vlasi, a jedan od razloga jest što im se ne da stalno bojiti ih da bi ih skrile. Kako godine prolaze, mnoge žene imaju dovoljno samopouzdanja da prestanu bojiti svoju kosu i pokušavaju izgledati mlađe nego što jesu.

 

Naravno, samo zato što je kosa sijeda, ne znači da frizura mora biti dosadna ili nemaštovita. Oblikovana s pouzdanjem, sijeda kosa izgleda privlačno. Sijeda kosa je sada trend među starijim, ali i mlađim ženama. Zato sve češće možemo posvjedočiti kreativnim i lijepim frizurama sijede kose.

Moderne frizure za sijedu kosu

Žene više ne skrivaju svoje sijede vlasi i to nije prošlo nezamijećeno u modnoj industriji. Duga sijeda kosa s minimalističkim oblikovanjem ostavlja dojam moderne privlačnosti. Duga ravna kosa i visok ravan razdjeljak na stranu jedini su styling elementi. Za takvu je jednostavnost potrebna marljiva njega kose. Popucali vrhovi i beživotna kosa oduzeli bi sav glamur takvoj prekrasnoj frizuri. Kosa treba redovitu njegu i, idealno, trebala bi se sušiti na zraku nakon pranja.

 

Ako imate valovitu kosu, nanesite zaštitu od topline i izravnajte pramen po pramen uređajem za ravnanje kose. Malo laka za kosu za dodatni sjaj produbit će zdrav sjaj kose.

 

Otkrijte: Prirodna boja kose