Boja kose | Prirodna boja kose

Moderne frizure za žene sa sijedom kosom

Prirodan izgled sjajan je recept za uspješnu frizuru u svakoj životnoj dobi. Osobito je važan kod sredovječnih žena. Nema razloga da se zabrinjavate što izgledate starije ili imate sijedu kosu. Inzistiranje na mladenačkom izgledu može biti vrlo zamorno, no održavanje svoje kreativnosti i prihvaćanje modernih frizura vrlo je zabavno

Sve više žena ne skriva svoje sijede vlasi, a jedan od razloga jest što im se ne da stalno bojiti ih da bi ih skrile. Kako godine prolaze, mnoge žene imaju dovoljno samopouzdanja da prestanu bojiti svoju kosu i pokušavaju izgledati mlađe nego što jesu. Naravno, samo zato što je kosa sijeda, ne znači da frizura mora biti dosadna ili nemaštovita. Oblikovana s pouzdanjem, sijeda kosa izgleda privlačno. Sijeda kosa je sada trend među starijim ženama. U našoj galeriji možete pogledati kreativne i lijepe frizure sa sijedom kosom.

Galerija: Moderne frizure za sijedu kosu

Moderne frizure za sijedu kosu - Trendseteri

Moderne frizure za sijedu kosu - Trendseteri

Sjajna kosa Yeohlee Teng izgleda raskošno i zdravo. Ona voli nositi svoju dugu sijedu kosu

Žene više ne skrivaju svoje sijede vlasi i to nije prošlo nezamijećeno u modnoj industriji. U svome radu, dizajnerica Yeohlee Teng naglašava učinkovitost i održivost. Čini se da ta načela prenosi i na svoje oblikovanje kose. Duga sijeda kosa Yeohlee Teng s minimalističkim oblikovanjem ostavlja dojam moderne privlačnosti. Duga ravna kosa i visok ravan razdjeljak na stranu jedini su styling elementi. Za takvu je jednostavnost potrebna marljiva njega kose. Popucali vrhovi i beživotna kosa oduzeli bi sav glamur ovoj prekrasnoj frizuri. Kosa treba redovitu njegu i, idealno, trebala bi se sušiti na zraku nakon pranja.

Ako imate valovitu kosu, nanesite zaštitu od topline i izravnajte pramen po pramen uređajem za ravnanje kose. Malo laka za kosu za dodatni sjaj produbit će zdrav sjaj kose.

 

Vera Valdez

Vera Valdez izgleda elegantno sa svojom dvobojnom kosom

 

Model Vera Valdez istodobno pokazuje svoj moderan duh i svoju praktičnu stranu. Prije je kosu bojila u smeđu nijansu, no sada je pustila da izraste prirodna kosa. Rezultat je trendi dvobojna frizura. Valovita kosa od korijena do razine uha je sijeda s prirodnim bijelim pramenovima, dok je ostala kosa i dalje smeđa.

Savjet: umjerena šminka ublažit će efekte trendi ili ekstravagantnih elemenata frizure.

 

Otkrijte: Prirodna boja kose