Žena s tamnoplavom, kovrčavom kosom uvija pramen kose oko prsta
Boja kose | Pramenovi

Ljetni pramenovi

Ljeto je pred nama – dani su dugi, a noći tople. Sunce je duže s nama i ne samo da nam diže raspoloženje, nego i ostavlja svoj trag na našoj kosi stvarajući suncem okupane pramenove. Međutim, ne preporučujemo da satima stojite na suncu i čekate da sunčeve zrake učine svoje – to bi moglo prilično oštetiti vašu kosu, kako smo objasnili u našem članku o zaštiti kose na suncu. A što ako bismo vam rekli da biste mogli izgledati kao da hvatate te zrake iako boravite u zatvorenom prostoru? Za to je zaslužna linija Schwarzkopf Blonde Highlights. Napravite pramenove kod kuće – ne može biti lakše od toga.

 

Najlakši način do pramenova s linijom Schwarzkopf Blonde

Bilo da želite profinjenu promjenu u vašoj kosi ili želite napraviti nešto dramatično, pramenovi su divan način da pripremite kosu za ljeto. Oni unose raznolikost u svaku boju kose i pristaju uz sve tipove kože. Schwarzkopf Blonde Highlights posvjetljuje vaše pramenove za do šest nijansi i sadrži kompleks protiv oštećenja, što znači da se ne morate bojati za sudbinu svoje kose. Aplikator vam omogućava da napravite tanke i/ili guste pramenove, po želji.

Jedan proizvod iz linije Schwarzkopf Blonde jedan povrh drugoga
© Schwarzkopf

Linija Schwarzkopf Blonde pruža razne mogućnosti za postizanje izgleda kose okupane suncem.

Linija pruža različite razine posvjetljivanja. Primjerice, M1 pruža do šest nijansi posvjetljivanja i prikladan je za srednje plavu do srednje smeđu kosu. Raznolikost Schwarzkopf Blondea znači da možete odabrati koliko svjetlu kosu želite imati. 

Kako postići ljetne pramenove s linijom Schwarzkopf Blonde

Niste daleko od prekrasne kose okupane suncem. Samo pratite ove jednostavne korake (nakon što ste prvo napravili test na alergije i neželjene reakcije), i ubrzo ćete imati taj ljetni sjaj. Obavezno počnite sa suhom kosom!

1. korak: navucite priložene rukavice iz pakiranja te pomiješajte kremu za posvjetljivanje iz tube i vrećicu u bočici za nanošenje.

2. korak: dobro protresite bočicu tako da su svi sastojci dobro pomiješani.

3. korak: nanesite formulu na pramen po pramen. Vi odlučujete o debljini pramena i koliko ćete nanijeti smjese, ovisno o tome koliko tanke ili debele pramenove želite. Za to koristite aplikator.

4. korak: ostavite da vremenski djeluje koliko je naznačeno u uputama. Što je tamnija vaša prirodna boja kose, to posvjetljivač treba duže ostaviti na kosi kako bi se postigao svjetliji rezultat. Nemojte držati duže od 45 minuta.

5. korak: ispirite dok voda ne bude posve čista i to je to!

Eto ga – ljetni pramenovi bez sunca! Uz liniju Schwarzkopf Blond Highlights, možete imati kosu posvijetljenu suncem, a da niste izašli iz kuće. Kosa prirodnog izgleda, proizvod nježan prema vašoj kosi i lako stvaranje pramenova – pitat ćete se kako ste prije živjeli bez svjetlucavih pramenova i linije Schwarzkopf Blonde.

Žena s tamnoplavom, kovrčavom kosom uvija pramen kose oko prsta
© Schwarzkopf

Sjajna, svjetlucava kosa bez traga oštećenja od sunca, zahvaljujući liniji Schwarzkopf Blonde.