Žena smeđe kose u ljubočastoj haljini s velikom zlatnom ogrlicom.
Boja kose | Obojite svoju kosu

Boja za kosu u pjeni: Za svjetlucave vlasi

Htjeli biste promijeniti boju svoje kose? Ako želite obojiti svoju kosu u udobnosti svog doma, trebate boju koja se vrlo lako nanosi tako da ništa ne može poći po zlu. Boja za kosu u pjeni upravo je ono što tražite. Gusta, kremasta tekstura pjene omogućava lako i ravnomjerno nanošenje bez kapanja, posve prekriva svu kosu, ali ne i vaš pod i predmete u krugu dva metra.

 

Boja za kosu u pjeni daje vam prirodnu, sjajnu kosu zdrava izgleda, a budući da se tako lako nanosi, sjajna je za početnike koji nikad prije nisu bojali svoju kosu.

Žena sa svježe obojenom smeđom kosom
© Schwarzkopf

Boja za kosu u pjeni vrlo se lako nanosi i daje očaravajuće rezultate

Uporaba boje u pjeni čini bojenje kose puno ugodnijim doživljajem – nema uvijanja ni okretanja pred zrcalom kako biste vidjeli jeste li prekrili svu kosu. Pjena se nanosi poput šampona i stvara sapunicu tako da prekrije svu kosu. Blaga je prema vlasištu, sjajno miriše (budući da ne sadrži amonijev hidroksid), ne kapa i ostaje tamo gdje treba biti. Usto, boja u pjeni ravnomjerno će i savršeno prekriti sijede vlasi.

Kako se nanosi boja u pjeni

1. korak: omotajte ručnik oko ramena kako biste zaštitili svoju kožu. Najbolje je pričvrstiti ručnik kopčom kako ne bi spao s ramena. Navucite priložene rukavice.


2. korak: stavite boju u bočicu za nanošenje.


3. korak: zatvorite bočicu za nanošenje priloženom pumpicom. Zatim samo jednom okrenite bočicu naopako i uspravite je. Vrlo važno: ne tresite bočicu!


4. korak: prije bojenja nemojte prati kosu. Pjenu istišćite izravno u ruke s navučenim rukavicama i prvo je nanesite na kosu kod lica. Najbolje je početi bojiti ondje gdje imate najviše sijedih vlasi.


5. korak: rasporedite boju u pjeni po cijeloj kosi i ne zaboravite kosu na pozadini glave.

 

6. korak: temeljito umasirajte boju u pjeni po cijeloj kosi kao što biste to učinili sa šamponom, sve dok sva kosa ne bude posve prekrivena. Provjerite i je li vam prekriven korijen kose.

 

7. korak: pustite boju u pjeni da djeluje u kosi 30 minuta. Zatim temeljito isperite pjenu uporabom tople vode.

 

8. korak: umasirajte njegujući regenerator (priložen u pakiranju) u kosu i ostavite ga djelovati dvije minute. Zatim temeljito isperite regenerator. I gotovi ste!

Žana sa svježe obojenom smeđom kosom
© Schwarzkopf

Pratite naše korake i ništa ne može poći po zlu

Savjeti za uporabu boje u pjeni

  • Uvijek iskoristite cijelu bočicu boje u pjeni – ne čuvajte je za iduće bojenje. Jednom pomiješana, boja u pjeni mora se odmah upotrijebiti.
  • Koristite dvije bočice za vrlo dugu kosu.
  • Obavezno se držite određenog vremena djelovanja. Postupak bojenja prolazi nekoliko faza dok ne dođe do završne boje. Možda nećete biti zadovoljni rezultatom ako boju prerano isperete.
  • Nemojte raditi prevelike promjene što se tiče boje kose. Najbolji rezultat i najprirodniji izgled kose dobit ćete odabirom nijanse koja nije više od dvije ili tri nijanse od vaše prirodne boje kose.
  • Nemojte bojiti svježe opranu kosu. Neka barem prođe jedan dan od pranja kose tako da prirodna masnoća može zaštititi vlasište.
  • Obojena kosa ostaje blistava duže vrijeme ako koristite šampon i regenerator za obojenu kosu. Ti proizvodi pružaju dodatnu njegu i održavaju svjež izgled i sjaj vaše nove boje kose čak i nakon mnogo pranja šamponom.
Žana smeđe kose zavodljivo gleda prema kameri
© Schwarzkopf

Samopouzdanje nakon bojenja kose bojom u pjeni.

Pure Color boje u gelu: Za neodoljivu blistavost