Žena duge, crne, sjajne kose drži svoju dugi rep
Njega kose | Zaštita

Sjajilo za kosu: Tajno oružje za vašu kosu

Želite dodatnu blistavost u svojoj kosi? To je moguće sa sjajilom za kosu! Taj tretman daje vašoj kosi zdrav izgled. Kuštravost? Nema šanse! Tupi vrhovi? Nikako. Blijeda boja? Ne. Uživat ćete u sjajnoj, glatkoj kosi. Doznajte sve o tom čudu – sjajilu za kosu.

 

 

Pogodite koja boja kose nikad ne izlazi iz mode? Ona kojom vas je podarila priroda. Bez obzira na to je li plava, smeđa, crvena, crna ili sijeda. Samo njegujte svoju kosu i bit ćete nagrađeni zdravim sjajem. Kad bi barem bilo tako lako! Nažalost, mnogo je čimbenika koji sprječavaju vašu kosu da sjaji svojim punim sjajem; izbjeljivanje i bojenje ostavljaju svoje tragove na njoj, toplina je isušuje zimi, a sunce, sol i klorirana voda oštećuju je ljeti. No ne brinite se, vaša se kosa može povratiti u svoje najbolje stanje i to zahvaljujući čudotvornim tretmanima za kosu poput sjajila.

Bliži pogled u sjajnu kosu crne boje
© Schwarzkopf

Da, moguće je doseći ovakvu razinu sjaja.

Što je sjajilo za kosu i što ono čini?

Baš kako sjajilo za usne čini vaše usne sjajnima, tako i sjajilo za kosu čini kosu sjajnom! On također može dodati malo boje, ako to želite. Sjajilo za kosu osvježava boju nakon nekoliko pranja – pa boja duže ostaje istog intenziteta – ili vašoj prirodnoj boji kose daje blistav sjaj. Također znan kao polutrajna boja, sjajilo za kosu dolazi proziran ili u nijansama, no svi daju sjaj. Ne bojte se da ćete negdje pogriješiti, uporaba je nevjerojatno jednostavna.

 

Preporučuje se da se sjajilo stavlja svakih nekoliko tjedana, pogotovo redovito u zimi kad je kosa pod jakim utjecajem zagrijanog zraka koji je može sušiti. Sjajilo također olakšava vrijeme čekanja između dva odlaska frizeru, a to se pogotovo odnosi na plavu kosu koja brzo dobije žute tonove ili crvenu kosu čiji plamen brzo izblijedi.

Žena okrenuta leđima pokazuje svoju dugu njegovanu, sjajnu kosu
© Schwarzkopf

Ne zaboravite nanositi sjajilo za kosu svakih nekoliko tjedana kako bi kosa bila sjajna.

Evo nekih blagodati sjajila za kosu na obojenoj kosi:

 

  • odražava boju i poboljšava rezultat s vremenom
  • osvježava izblijedjelu boju
  • produbljuje ili potamnjuje boju
  • ispravlja žute i crvene tonove
  • čini kosu glađom i sjajnijom

Koja je razlika između sjajila i boje za kosu?

U usporedbi s bojom za kosu, sjajilo ima puno slabiju pigmentaciju. Vaša će se boja kose samo malo promijeniti, ako uopće. Zamislite to ovako: vaša kosa dobiva pigmente koji reflektiraju svjetlo i zato svjetluca. Sjajilo za kosu može diskretno pomaknuti vašu boju kose u novom smjeru, tako da izgleda svjetlije ili tamnije. Između tretmana sjajila, preporučujemo da koristite šampon i regenerator za obojenu kosu: Schauma Color Shine Color Protection šampon i Color Protection regenerator.

Profil žene koja ima dugi, sjajni tamni rep
© Schwarzkopf

Održite vrhunski sjaj svoje kose uporabom proizvoda razvijenih za obojenu kosu.

Kako do sjajila za kosu?

Toplo se preporučuje posjet frizeru ako svojoj kosi želite dati profinjeni novi izgled. Vaš frizer najbolje zna što radi i može prilagoditi tretman vašem tipu kose i vašim individualnim željama. S druge strane, sjajilo za kosu možete nanijeti i sami kod kuće – vrijedi pokušati! No ako se odlučite za to, najsigurniji način jest prozirno sjajilo za kosu. Sve ostalo radije prepustite stručnjaku.

Otkrijte: