Žena sa smeđom valovitom afro-frizurom u bijeloj bluzi, nasmiješena
Njega kose | Suha kosa

Predstavljamo Gliss 2-u-1 masku za kosu

Vjerojatno znate koje blagodati vaša kosa dobiva redovitom uporabom maske, što smo objasnili u našem članku o učincima maski za kosu. U tom smo vam članku također predstavili Gliss 4-u-1 liniju maski za kosu koja uključuje maske razvijene za tri različite svrhe: njegu, sjaj i hidrataciju. Mi se i dalje trudimo udovoljiti svakom tipu kose i potrebama kose, zato su i nastale Gliss 2-u-1 maske u kutijici.

Žena sa smeđom valovitom afro-frizurom u bijeloj bluzi, nasmiješena
© Schwarzkopf

Gliss linija maski za kosu potiče najbolje u vašoj kosi.

Višestruka uporaba Gliss 2-u-1 maske

Ako želite imati intenzivno nahranjenu kosu zdravoga izgleda, došli ste na pravo mjesto. Maske za kosu vrlo je lako koristiti, a čak možete birati kako ih želite koristiti – prije pranja kose ili poslije pranja. Za laganije rezultate, možete je nanijeti na mokru kosu, ostaviti da djeluje 2-3 minute i zatim isprati, ili je možete nanijeti na ručnikom prosušenu kosu i ostaviti za intenzivnije djelovanje. Za najbolje rezultate, preporučujemo uporabu maski iz kutijica 2-3 puta tjedno.

Tri Gliss 2-u-1 maske za kosu prikazane na crnim kutijama
© Schwarzkopf

Samo mali primjer široke palete Gliss 2-u-1 maski za kosu.

Maska za svaku potrebu

Već koristite šampon i regenerator neke Gliss linije? Koji god je vaš omiljen proizvod, bio to Ultimate Repair, Total Repair, Oil Nutritive, Split Hair Miracle itd., velika je vjerojatnost da je također dostupan i kao 2-u-1 maska za kosu tako da možete nastaviti koristiti istu liniju kojoj već vjerujete da čini čuda vašoj kosi. Evo kratkog objašnjenja o naše četiri najpopularnije Gliss 2-u-1 maske:

Gliss Ultimate Repair Strength 2-u-1 maska za teško oštećenu / suhu kosu: obogaćena tekućim keratinom i crnim biserom, formula obnavlja izgubljeni keratin iz vlasi i temeljito obnavlja strukturu vaše kose. Pripremite se za mekšu kosu s manje kuštravosti i većom podatnosti.

Gliss Total Repair Replenish 2-u-1 maska za suhu / iscrpljenu kosu: ova maska sadrži hidrolizirani keratin i cvjetni nektar za rekonstrukciju površine vlasi i zaštitu od budućih oštećenja. Uživajte u do 99% manje lomljenja vlasi te kremastoj i intenzivnoj njezi koja daje vašoj kosi podatnost i sjaj.

Gliss Oil Nutritive Nourish 2-u-1 maska za slamnatu / isušenu kosu: spoj oleinske kiseline i ulja marule njeguje vašu kosu i hidratizira je. Rezultat je kosa zdravoga izgleda koju je lakše oblikovati.

Gliss Split Hair Miracle Sealing 2-u-1 maska za oštećenu kosu s ispucalim vrhovima: obogaćena ionskim kompleksom i uljem koštice grejpa, ova maska za kosu obnavlja oštećena vlakna vlasi te zaglađuje ispucale vrhove, čineći vašu kosu glatkom i sjajnom.

Žena sa smeđom kovrčavom afro-frizurom gleda preko ramena
© Schwarzkopf

Kad vam kosa izgleda ovako dobro, vaše pouzdanje zrači iz vas.

Uz toliko 2-u-1 maski za kosu iz linije Gliss, imate veliki izbor. Bilo da je vaša kosa suha, oštećena ili jednostavno treba njegu, naći ćete upravo onu 2-u-1 masku koja odgovara vašim potrebama. Ostavite je u kosi ili je isperite – to je posve vaša odluka. Možete računati da će Gliss maske za kosu u kratkom vremenu vratiti staru slavu vašoj kosi.

Otkrijte: