Palette

Palette

S više od 45 godina stručnosti u bojama i prisustvom na tržištu u 45 zemalja diljem svijeta, Palette je najmjerodavniji stručnjak za boje za kosu u kojeg milijuni žena imaju povjerenja.

 

Tijekom godina, razvili smo jedinstvene i učinkovite formule koje ne samo da udovoljavaju očekivanjima naših potrošačica nego ih i premašuju, bez obzira na raznolikost njihovih potreba.

 

Bilo da želite trajno promijeniti boju svoje kose, pouzdano prekriti sijede vlasi ili jednostavno isprobati novu boju, Palette pruža cijelu paletu intenzivnih, dugotrajnih, luksuznih, senzualnih i nježnih prirodnih njegujućih boja koje su nadahnute najnovijim trendovima kako bi ispunile vaše osobne želje.

 

Za uspjeh marke Palette zaslužni su stručnjaci iz Schwarzkopfa koji su predani očuvanju izvrsnosti putem istraživanja, održavanja standarda visoke kvalitete i vrhunskih inovacija. Ta je ambicija nagrađena generacijama zadovoljnih potrošačica koje imaju povjerenja da će Palette dati prekrasnu boju kose koju si mogu priuštiti.
 

AnyConv.com__palette_com_icc_line_2560x963

Intensive Color Creme


Pogledajte sve dostupne nijanse Više >

AnyConv.com__palette_com_deluxe_stage_2560x963

Deluxe


Pogledajte sve dostupne nijanse Više >

palette_com_naturals_stage_2560x963

Palette Naturals boje bez amonijaka


Pogledajte sve dostupne nijanse Više >

one dam image

Instant Color boje za kosu


Pogledajte sve dostupne nijanse Više >

Configure Social Share component