cannes-hairstyles-nicole-kidman
Styling kose | Zaglađeno

Zanimljive frizure na Filmskom festivalu u Cannesu 2013.

Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu zvijezde su ponovno očarale svoju publiku svojim frizurama i odjevnim kombinacijama, od jednostavnih i elegantnih do raskošnih i ekstravagantnih. Bilo je teško odabrati najljepše među zanimljivim frizurama u tom nizu stila i ljepote. Na kraju smo se odlučili za nekoliko iznimnih frizura te se nadamo da će i vas nadahnuti

 

Naravno, na festival u Cannesu najvažnija je filmska umjetnost. No to nije razlog da ne uživamo u glamuru tog događaja sa zvijezdama u dizajnerskoj odjeći i posebnim frizurama, od prekrasnih do ekstravagantnih. Imamo vremena pogledati njihove filmove.

Zanimljive frizure na Filmskom festivalu u Cannesu 2013.

Nakon novogodišnje proslave, pozorno pratimo uzbudljive kreacije frizura na dodjeli nagrada Zlatni globus (u siječnju) i Oscara (u veljači). Ove je godine Cannes nadmašio obje prestižne dodjele, barem što se tiče frizura. Velike se stvari zbivaju na najmanjim mjestima. Cannes, prekrasan gradić na jugu Francuske, ponovno je zasjenio velika filmska i modna središta.

Frizure ženskih zvijezda oduševljavale su svojim kreativnim pletenicama (Lorie i Fan Bingbing), ukrasima koji privlače pozornost (Cara Delevigne i Katie Chang) te raskošnom valovitom kosom (Claudia Galanti i Nicole Kidman).

Nadamo se da ćete uživati u našoj galeriji zanimljivih frizura s Filmskog festivala u Cannesu. U svojim videouputama Schwarzkopfov stručnjak za kosu Armin Morbach pokazuje kako se oblikuje glamurozna punđa s ukrasima.

Video: Kako dotjerati punđu ukrasima za kosu

Galerija: Zanimljive frizure na Filmskom festivalu u Cannesu