undercut-for-men
Styling kose | Undercut

Frajeri nose undercut

Frajeri nose undercut s vrlo kratkom kosom sa strane i dužom na vrhu glave. Pokazat ćemo vam kako Josh Duhamel i David Beckham nose undercut i kako možete prilagoditi undercut svojim željama i osobnosti

Slavne ličnosti poput nogometne zvijezde Davida Beckhama privlače pozornost novim frizurama poput ovog trendi undercuta. Iako to nema nikakve veze s njegovim akrobacijama s loptom, on zna privući pozornost i svojim modnim odabirima. Neki su glumci također jednako poznati po svojim modnim odabirima kao po filmovima u kojima glume. Josh Duhamel poznat je i po svom stilu.

Trenutačna frizura undercut hrabar je odabir i osobito prikladan za muškarce koji uživaju u pozornosti koju privlače i ne smeta im zurenje u njih.

Što je posebno u frizuri undercut za muškarce?

Undercut za muškarce
© Getty Images

Kosa nogometne zvijezde i trendsetera Davida Beckhama ošišana je na jako kratko sa strane, a na vrhu glave je duža i razbarušena. Njegova mušketirska brada upotpunjuje ovaj smion stil

Karakteristična značajka undercuta jest kratka kosa sa strane i duža na vrhu glave. U ovoj najnovijoj verziji, kosa na vrhu glave osobito je duga, prilično razbarušena i katkad s asimetričnim šiškama. Neki elementi irokezice također su dopušteni. Boja kose, struktura i styling unose individualnost u ovu frizuru.

Kosa sa strane može se ošišati škarama ili obrijati britvicom (kao kod Davida Beckhama). Izvorno je Josh Duhamel posve obrijao kosu sa strane što je bilo prilično smiono. U međuvremenu mu je kosa sa strane malo narasla.

Za ovaj novi undercut, kosa na potiljku ošišana je ili obrijana na isti način kao kosa sa strane. Možete ostaviti uzak trak malo duže kose (kao kod Josha Duhamela). Time unosite element irokezice u undercut.
Za ovaj undercut stil kosa na vrhu treba biti sedam do deset centimetara duga. Dio duže kose treba biti u širini glave ili malo uži te je taj dio kose začešljan, zageliran ili počešljan na stranu. Možete napraviti i razdjeljak ukoso. Kosa između kosog razdjeljka i uha treba biti vrlo kratka.

Savjeti za novu mušku undercut frizuru

Undercut je jednostavno oblikovati. Styling je potreban samo dužoj kosi. Undercut frizure osobito su privlačne kad kosa na vrhu glave ima mnogo volumena i sjaja. Evo kako to možete postići:

1. Operite kosu šamponom za volumen ili nanesite pjenu za volumen na ručnikom prosušenu kosu.

2. Nanesite gel na kosu prije nego što je začešljate. Možete razmazati i malo voska za kosu među prstima i proći kroz kosu. Ako želite ležeran izgled, razbarušite kosu.