undercut-men
Styling kose | Undercut

Undercut – Hit frizura za muškarce

Muževna, zanimljiva i vrlo trendi: undercut postaje omiljena frizura za muškarce. Za ovu frizuru kosa je pošišana kratko ukrug, od vrata do sljepoočica, a duža je samo na vrhu glave. Pokazujemo vam koje su varijante te trendi frizure trenutačno vrlo popularne

Kratka ili duga? Za ovu frizuru nije potrebno da donosite tu odluku. Undercut je oboje, opuštena i senzacionalna sveobuhvatna frizura za muškarce. Može je se oblikovati na razne načine – zaglađeno, nezaglađeno ili skupljeno u pletenicu. Nije ni čudo što je ova frizura hit koji svi nose!

Zaštitni znak undercuta: oko nižeg dijela glave, otprilike do sljepoočica, kosa je pošišana kratko, dok je kosa na vrhu duža. Oštar ili meki prijelaz čini ovu 2-1 frizuru ili ležernom ili super cool. Koje varijante ove trendi frizure su trenutačno popularne? Pokazujemo vam!

Popularan undercut: Novi val

© Getty Images

Zamamno duži undercut u razbarušenom stilu kod modnog dizajnera Zenga Fengfeija

Trendi frizura XXL veličine: U ovoj novoj varijanti, duga kovrčava kosa na vrhu glave pada do obrva. Kosa sa strane kratka je jedan-dva centimetra. Oblikovanje može biti divovsko! Pjena i sušilo daju ovoj frizuri dodatan volumen. Glavni proizvod za svaki dan: vosak za kosu i gel. Njima se može oblikovati bezbroj sjajnih frizura. Razuzdano razbarušena, kovrčava sa šiškama ili začešljana i zaglađena za klasičan izgled – ova je frizura savršena za svakoga tko voli raznolikost.

Savjet: Za posve novi izgled, oblikujte razdjeljak i počešljajte dugu kosu na vrhu glave na stranu, umjesto prema naprijed. Kratki dijelovi se tako vješto prikriju za novu varijantu undercuta.

Popularan undercut: Meki prijelaz

© Getty Images

Nježna strana: Mekan prijelaz od gornje kose do undercuta s dizajnerskom bradicom usavršava ovaj izgled

Privlačno nježno: Undercut nije samo frizura s oštrim prijelazom i snažnim kontrastom.

Prijelazi iz kratke kose u dugu mogu biti suptilniji i mekši.

Nježan prijelaz iz kratke kose na pozadini glave do dugo kose na vrhu nekoliko centimetara otkriva nježnu stranu ove trendi frizure.

Novo: Dizajnerska bradica i kosa postaju jedno, spojeni kod sljepoočica. Želimo.

Popularan undercut: Kratko i jasno

© Getty Images

Precizno oblikovana – moderna varijanta undercuta na modnoj pisti dizajnera Marcela Burlona

Ova trendi frizura odjekuje – sada je i fascinantna u stilu redovnika. Ova frizura iznimno oštrih linija vjerojatno je najlakša varijanta undercuta: kosa ošišana ukrug na vrhu glave (duga oko jedan centimetar), a kosa sa strane je ošišana što kraće moguće.

Efekt: moderna, minimalistička i ekstravagantna.