star-style-fake-undercut
Styling kose | Undercut

Noelia López: Kombinacija lažan bob – imitacija undercuta

Je li Noelia López ošišala posve na kratko svoju kosu s jedne strane glave i spojila taj stil s bobom do brade? Zar ona nema dugu kosu? Ima! Ta je promjena privremena. Undercut i bob vješta su optička iluzija. Ako želite isprobati ludu i drukčiju frizuru, reći ćemo vam kako se oblikuje kombinacija lažnog boba i imitacije undercuta

Noelia López je 2007. osvojila naslov „Španjolskog top-modela“ u zabavnoj emisiji nalik na „Hrvatski top model“. Iste godine, potpisala je ugovor s renomiranom Agencijom Alain Afflelou u Parizu. Njezina je karijera počela modnim snimanjima, pojavljivanjima na modnim revijama i imala je čast predstavljati Španjolsku na „Elite Model Look of the Year“. Danas je Noelia tražena kao međunarodno poznati model. Nosila je kreacije vrhunskih dizajnera poput Sare Coleman, Rapida, Diane von Furstenberg i Gulillermine Baeze.

Kao traženi model, Noelia López ne bi si baš smjela dopustiti drastično šišanje svoje prekrasne kose. Ovo se odnosi i na većinu žena, no zbog nekih drugih razloga. Međutim, nemojte da to uguši vaš pustolovni duh. Trendi lažni elementi frizure pravi su način kako se možete poigrati s kosom i oblikovati undercut i bob. Pokazat ćemo vam kako stvoriti optičku iluziju kombinacije undercuta i boba. Za razigrane kućne stiliste, dva trendi elementa frizure bolja su nego jedan!

Pribor za oblikovanje lažnog undercuta Noelije López

Samo češalj, ukosnice, gel, lak za kosu i puder za volumen potrebni su za oblikovanje Noeline frizure 2-u-1.

Oblikovanje lažnog undercuta i boba Noelije López

Za oblikovanje undercuta Noelije López nisu potrebne stručne vještine. Tu frizuru možete sami oblikovati u nekoliko koraka.

Noelia López
© Getty Images

Model Noelia López kod kuće voli nositi ležerne frizure. Trendi lažan undercut njezin je stil. Ovdje je spojila imitaciju undercuta s dugom, raspuštenom kosom

1. Češljem napravite razdjeljak nisko na jednu stranu. S malo voska za kosu možete zagladiti vlasi koje strše.

2. Kosa s desne strane glave Noelije López čvrsto je začešljana i dodatno učvršćena gelom za kosu. Zatim je ta kosa sa strane pričvršćena ukosnicama na pozadini glave.

3. Nanesite puder za volumen s druge strane glave kako biste dobili dovoljno volumena u kosi.

4. Uređajem za ravnanje kose ili uvijačima oblikujte frizuru iznad čela u velike kovrče. Ta nježno valovita kosa unosi glamur i ženstvenost u ovu frizuru.

5. Zatim skupite kosu s druge strane zalizane glave u labavi rep i presavijte ga prema unutra. Kraj repa pričvrstite ukosnicama.

6. Na kraju obilno poprskajte frizuru snažnim ili iznimno snažnim lakom za kosu.

Armin Morbach, profesionalni stručnjak za kosu, u svojim videouputama pokazuje kako se kratka kosa oblikuje u lažan undercut.

Video: Kako oblikovati lažan undercut