Styling kose | Undercut

Glasovanje za frizuru: Tko je vaša pobjednica s frizurom undercut?

Undercut je frizura sa stavom. Na prvi pogled može vam izgledati buntovno, no pogledajte ponovno! Svidjet će vam se ova trendi frizura. Pjevačice Cassie Ventura i Amelle Berrabah pokazuju kako undercut može izgledati profinjeno i elegantno. Kojoj bolje stoji undercut? Glasujte!

Undercut

Cassie Ventura i Amelle Berrabah izgledaju otmjeno sa svojim frizurama undercut. Možete li odlučiti kojoj bolje stoji ta trendi frizura?

Frizura undercut potječe iz alternativnih glazbenih scena metal-rocka i gotike. Za tu frizuru potrebno je obrijati donji dio kose na glavi ili je jako kratko ošišati, a kosa na vrhu glave obavezno je duža. Undercut danas više nije samo dio alternativne scene. Nekoliko poznatih ljudi učinili su je trendovskom frizurom. Cassie Ventura i Amelle Berrabah izgledaju veoma ženstveno s frizurom undercut.

Što se frizure tiče, ove dvije pjevačice mogle bi biti blizanke. Cassie Ventura je R&B pjevačica, plesačica i model. Američka pjevačica pojavila se na glazbenoj sceni svojim prvim albumom „Me & U“. Svoju je poznatu pjesmu prvotno snimila 2006. kao rođendanski dar svojoj majci. Britanska pjevačica Amelle Berrabah već je godinama članica ženske skupine „Sugababes“.

Cassiena frizura undercut sastoji se od obrijanog dijela glave i duge kose na vrhu glave. Može se reći da je hrabrija od Amelle jer je obrijala gotovo polovinu glave. Za razliku od nje, Amellein izbor je blaža varijanta undercuta. Ona svoju frizuru može preoblikovati u kratku bob-frizuru kad god poželi drukčiji izgled. Njezina frizura undercut s kraćom kosom na vrhu glave vjerojatno ne privlači toliko pozornosti kao Cassiena.

Koja bolje nosi tu osebujnu frizuru? Sviđa li vam se više Cassiena frizura sa obrijanim dijelom glave i dugom kosom na vrhu ili Amelleina blaža varijanta undercuta koja izgleda kao bob-frizura? Glasujte za vama ljepšu frizuru undercut.

Biste li željeli imati frizuru undercut? Prije nego što se odlučite za promjenu, možete isprobati tu frizuru bez brijanja dijela glave ili šišanja. U ovim videouputama Armin Morbach, stilist za zvijezde, pokazuje kako možete oblikovati lažnu frizuru undercut (bez uporabe škara).

Video: Kako oblikovati lažan undercut