Styling kose | Ulični stil

Lovac na stil: Trendovi iz Londona i New Yorka

U lovu na najnovije frizure: fotograf Gunnar Lillehammer (styleclicker.net) snimio je trendi frizure ove sezone na ulicama Londona i New Yorka! U fokusu: privlačne fotografije, metropolske frizure, nadahnjujuće slike i stilovi sutrašnjice – vrijedi svakog klika!

Katkad nije nimalo lako naći frizuru koja vam uistinu pristaje. Jesu li ta frizura i boja u trendu? Je li moja frizura iz snova zastarjela? Mogu li to nositi? Pristaje li mi? Pitanja uzrokuju sumnje, a ne pronalaze odgovarajuću frizuru. Tajna je sljedeća: pouzdajte se u svoj smisao za stil, vjerujte svojim osjetilima i u svoju odluku. Istina je da nema pogrešne ili ispravne frizure! Djelujte instinktivno i učinite ono zbog čega ćete se osjećati najbolje – to će se vidjeti. I zbog toga ćete izgledati sjajno! Kao dokaz tomu, pogledajte junakinje na Gunnarovim fotografijama! Frizure koje je snimio ulični fotograf nisu frizure koje su u trendu. No te boje, frizure i stilovi su jedinstveni. Upravo zato oni pomažu u stvaranju sutrašnjih trendova.

Poznati bloger fotografira ljude na ulicama velikih modnih metropola za svoj nagrađivani blog www.styleclicker.net od 2007. (Musikexpress Style Award). Što čini njegove fotografije posebnima? Gunnar Lillehammer snima autentične fotografije. Rođen u Muenchenu, on uspijeva savršeno uhvatiti gradske stilove. On vreba ulicama. Ondje Gunnar traži kreativne umove s kreativnim frizurama – ljude koji zrače nečim posebnim. Neke od tih divnih pojedinaca i egzotičnih frizura snimio je tijekom Tjedna mode u New Yorku i Londonu. Što razlikuje te dvije metropole? Pogledajte sami:

 

Trendovi frizura na ulicama New Yorka

Razuzdano, ali nosivo. Neumjereno, ali elegantno. Ženstveno, ali moderno. Grad koji nikad ne spava uvijek je budan kad su u pitanju frizure. Mašta i smion smisao za modu vješto su spojeni u ulični stil američke metropole – stvarajući moderan spoj koji je privlačan i trendseterski. Moto tog modnog grada zrcali se u frizurama!

 

Ulični stil iz New Yorka

Trendovi frizura na ulicama Londona

Strastveno moderan – britanski glavni grad poznat je po ljudima koji vole i prate modu te vole eksperimentirati. Londonski izgled: moderne, smione modne izjave s mnogo stila. Englezi vole ekstravaganciju, trendove i dobar ukus kad je i kosa u pitanju – drugim riječima, vrlo britanski.

 

Londonski ulični stilovi