Styling kose | Ulični stil

Trendovi frizura za 2o15. iz Berlina

Početkom srpnja 2014. modni entuzijasti, blogeri, urednici i fotografi ponovno su se okupili u njemačkom glavnom gradu na tjednu mode. Donosimo vam najljepše frizure ne samo s modnih pista nego i iza kulisa i s ulice

Zanima vas što donosi nova sezona? Onda pogledajte našu galeriju u kojoj su najljepše frizure, stilovi i kosa s Tjedna mode u Berlinu 2014.

Galerija: Najbolji ulični stilovi iz Berlina

Lice Tjedna mode u Berlinu 2014.

Lice Tjedna mode u Berlinu 2014.

Tilda Swinton nije poznata samo po svojim trendseterskim idejama nego i po svom raznolikom nizu frizura

Berlinski tjedna frizure izgledao je obećavajuće i prije nego što je počeo, s više od 50 dizajnera koji će pred međunarodnom publikom pokazati svoje kolekcije i trendovske izglede za proljeće/ljeto 2015. Lice ovogodišnjeg Mercedes-Benz tjedna mode u srpnju 2014. također je i međunarodna ikona stila: ove godine, prvi put, prava holivudska zvijezda. Žena poznata po svojim glumačkim sposobnostima, iznimnom stilu i očaravajućoj kratkoj kosi – Tilda Swinton. Ta britanska glumica hodala je putem top-modela poput Georgije May Jagger i Joan Smalls.

Berlin, Berlin: Modna pista, iza pozornice i ulični stilovi

Na reviji je prikazana nova moda, kreativne frizure oblikovane su iza pozornice, a svi poznati uživali su u prvim redovima (primjerice Katja Flint i Franziska Knuppe). Na jedan tjedan cijeli je grad vrvio životom i stilom, ulice Berline bile su pune pomodnjaka i kreativnih likova. To je zato što se trendovi više ne određuju samo na modnim pistama. Daleko od dizajnerskih revija, izgled sutrašnjice također se mogao vidjeti na blogerima, modelima i slavnim ličnostima (pogledajte galeriju iznad).