Styling kose | Ulični stil

Gunnar Hämmerle snimio je ulične stilove Buenos Airesa

Strast i ležernost stvaraju posebnu atmosferu u argentinskom glavnome gradu Buenos Airesu, središtu tanga. Poznati bloger Gunnar Hämmerle s styleclicker.net otputovao je u južnoameričku metropolu u potrazi za iznimnim uličnim frizurama. Niže pogledajte što je snimio.

Gunnar Hämmerle, fotograf i tragač za stilom, vratio se iz Buenos Airesa s naprtnjačom punom najzanimljivijih uličnih frizura. Nije bilo teško pronaći iznimno u argentinskom glavnom gradu, pogotovo u umjetničkim četvrtima. Gunnar je ondje pronašao zanimljive frizure. Mladi umjetnici kao i srednja klasa Argentinaca žive u boemskoj četvrti poznatoj po živahnoj zabavi kad zađe sunce.
   
Osobito su nam se svidjele Gunnarove fotografije kratke kose sa šiškama, frizura na lonac, frizura sa šiškama i obrijanim stranama glave s kovrčavom kosom na vrhu. Argentinci su moderni pa vole ležerne i jednostavne frizure. Njihovi stilovi frizura ostavljaju dojam kao da im izgled nije prioritet. Pozornost je osobito privlačio jedan širok posvijetljen pramen na inače tamnoj kosi. Nekoliko današnjih stilova frizura iz Buenos Airesa prihvatili su taj element.

Uživajte u našoj galeriji! Gunnar Hämmerle otkriva najzanimljivije ulične frizure u Buenos Airesu. Ne želimo da išta propustite!

Ulični stilovi na fotografijama Gunnara Hämmerlea

Više o Gunnaru Hämmerleu i Buenos Airesu:

Više fotografija Gunnara Hämmerlea >> styleclicker.net

Odmor u Buenos Airesu >> faenahotelanduniverse.com