Styling kose | Trendovi frizura za žene

Glasovanje za frizuru: Kome bolje pristaju uvojci?

Hilary Swank i Cameron Diaz dio su Hollywooda koliko i poznati potpisi na Hollywood Hillsu. Hilary Swank proslavila se kao karakterna glumica, dok Cameron Diaz više voli komedije i romantične filmove. Obje glumice imaju isti ukus što se tiče frizure.

null

Hilary Swank i Cameron Diaz imaju mnoštvo razloga da budu nasmiješene. Dok je njihova nježna plava kosa savršeno oblikovana, jednoj od njih ipak bolje pristaju uvojci

Hilary Swank i Cameron Diaz dio su Hollywooda koliko i poznati potpisi na Hollywood Hillsu. Hilary Swank proslavila se kao karakterna glumica, dok Cameron Diaz više voli komedije i romantične filmove. Obje glumice imaju isti ukus što se tiče frizure

Cameron Diaz ostavlja dojam uvijek pozitivne i vesele kalifornijske žene. Hollywood je zapazio njezin talent kad je glumila u filmu „Svi su ludi za Mary“. Otad je glumila u nizu romantičnih komedija. Uspjeh potvrđuje njezine izbore filmova. Ova 38-godišnjakinja jedna je od najbolje plaćenih glumica na svijetu. Za razliku od Hilary Swank, Cameron Diaz svoje osobne priče dijeli s javnošću. Nakon odnosa i veza s kolegama, Mattom Dillonom i Jaredom Letom, sada svoj život dijeli s američkim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom koji je bio u vezi s Kate Hudson. U najnovijoj crnoj komediji „Zločesta učiteljica“ Cameron Diaz glumi sa svojim bivšim dečkom Justinom Timberlakeom.

Frizura Cameron i Hilary

Frizure glumica gotovo su uvijek zanimljive koliko i njihovi filmovi. Pod ovim „gotovo“ mislimo na vruću raspravu o fazi brinete koju je iskušala Cameron Diaz. U našem natjecanju glumice poziraju s mekim i ležernim kovrčama. Ta frizura objema dobro stoji. Međutim, jedna će ipak biti pobjednica našeg natjecanja. Jedva čekamo da vi odlučite pobjednicu!