Styling kose | Trendovi frizura za žene

S crvenog tepiha: Dodjela nagrada Grammy 2011.

U nedjelju navečer u Staples Centre u Los Angelesu okupile su se najveće zvijezde na 53. dodjeli nagrada Grammy. Svoju su publiku oduševili svojom glazbom, ali i odjećom, šminkom te frizurama, od posve pogrešnih do glamuroznih.

Lady Antebellum u suradnji s pjevačicom Hillary Scott i njezinim članovima benda Daveom Haywoodom i Charlesom Kelleyjem, primili su najviše nagrada na Grammyju, ukupno pet. Nije čudo što je Hillary blistala od sreće. U svjetlucavom topu i s vrlo sjajnom kosom, pjevačica country glazbe je iskrila.

Nova u svijetu glazbe, Esperanza Spalding, također je imala razloga za slavlje. Mnogi su se nadali da će Justin Bieber primiti nagradu, no Esperanza Spalding pomela je sve unatoč izgledima. Afro-frizura također je bila dio njezina privlačnog izgleda. Svojim veselim duhom i afro-frizurom, svakako se isticala u gomili.

Trostruka dobitnica Grammyja, Lady Gaga, bila je u svom uobičajenom napadnom stilu. Njezin dugi konjski rep podignut visoko sa strane stvarao je kontrast veoma kratkim šiškama. Nećemo spominjati njezinu veoma oskudnu odjeću.

Pokazat ćemo vam najljepše i najgore frizure s ovogodišnje dodjele nagrada Grammy.

Frizure zvijezda na dodjeli nagrada Grammy 2011.