echo-2011
Styling kose | Trendovi frizura za žene

Echo 2011.: Glamur i rock

Glazbeni raspon bio je od popa do narodnih pjesama. Frizure, šminke i odjeća bili su također različiti na proslavi dodjele nagrada Echo u Berlinu. Vidjeli smo svakakve stilove. Bilo je večernjih haljina s iznimno dubokim prorezima na leđima, sa šljokicama, retro-haljina, i ne zaboravimo vruće hlačice. Uz tu odjeću nosile su se odgovarajuće frizure: očaravajuće kovrče, umjetnički oblikovani šinjoni i frizure u stilu 1920-ih. Pokazat ćemo vam što se nama najviše svidjelo.

artikel_210x270
© Getty Images

Hvala, hvala, hvala! Lena Meyer-Landrut poljubila je svoju prvu Echo nagradu. Kako je to sjajno!

Nema sumnje, Lena Meyer-Landrut bila je iznimno sretna dobitnica i svoj govor o podupiranju djevojaka završila empatičnim „Hvala!“. Čim je osvojila svoju prvu nagradu Echo u kategoriji „Nacionalni novi izvođač“, stigla je i druga nagrada za „Najboljeg nacionalnog izvođača“. Lena je doista izgledala kao presretna dobitnica sa svojim sjajnim svijetlosmeđim kovrčama koje su pristajale uz njezin ružičasti ten i naglašeno našminkane oči (smokey eyes).

Nominirana Ina Muller, ujedno i voditeljica Echa, izgledala je manje glamurozno, ali svejedno je bila zvijezda večeri. Njezina jako kratka platinasto-plava kosa pretvorila se u elegantne kovrče. Ina je ostavljala nježan dojam kao i njezina pjesma „Die kleine Kneipe“ (Mala krčma). Njezina je pjesma praćena samo uz harmoniku, a otpjevala ju je u čast pjevaču Peteru Alexanderu koji je nedavno preminuo.

Anne Humpe sa svojim divljim zlatno-plavim kovrčama osvojila je dvije nagrade, a također je oduševila publiku. Primila je nagradu za doživotno djelo i nagradu za „Najbolji nastup uživo“ sa svojim bendom „Ich + Ich“ (Ja i ja).

Naravno, međunarodni umjetnici također su nazočili na ovom velikom događaju. Škotska pjevačica Amy MacDonald počašćena je nagradom za „Najboljeg rock/pop izvođača“. Njezina kratka haljina bez rukava bila je pravi vizualni hit. Izrađena je od smeđe batik tkanine i savršeno pristaje u njezinu kosu boje nugata.

Robbie Williams nije baš pokazao svoju najbolju stranu. Njegov bend Take That primio je nagradu za Najbolju međunarodnu rock/pop skupinu. On se skrivao iza tamnih sunčanih naočala tijekom svog pomalo bezvoljnog nastupa. Prije nego što je ušao na dodjelu, svojim je obožavateljima objavio kako jedva čeka da se vrati kući. To objašnjava njegovo ponašanje. Kakvi god bili njegovi problemi, mi smo se zabavljali. Adelein hit „Rolling in the Deep“ još odzvanja u našim ušima…

Frizure zvijezda na dodjeli Echo 2011.

Na Internetu

Informacije o Echo nagradi >> echopop.de