Styling kose | Trendovi frizura za žene

Frizure i moda 1970-ih

G. 1970-e poznate su po disko i glam-rock glazbi i hipijima. Mladi su prodrmali društvo svojom kreativnom, jedinstvenom i šarenom, no katkad i pretjerano nakićenom modom i frizurama. Današnji retro-stil 1970-ih malo je smireniji i elegantniji. Pokazujemo prikladne frizure za poboljšani retro stil 1970-ih

Švedska pop-skupina ABBA, Donna Summer i Rolling Stonesi ikone su 1970-ih. Zamislite odjeću „djece cvijeća“, velike kovrče, postepene frizure i boemski način života – eto vas u 1970-ima. Pođite s nama u razuzdane sedamdesete te uživajte u frizurama i odjeći tog razdoblja u našoj galeriji!

Stilovi 1970-ih: Oblikovanje moderne retro varijante

Moda: Odjeća je bila jedinstvena, šarena i privlačila je poglede. U 1970-ima su ljudi voljeli zasićene boje, jarke uzorke i trajne materijale. Moderna odjeća uključivala je velike ovratnike, kratke suknje i platforma cipele. Odjeća u disko stilu sa sjajnim materijalima i perlama također je bila popularna u 1970-ima. Hipiji su voljeli cvjetni uzorak, batik tkaninu i lepršave haljine. Disko stil inspiriran je glam-rock bendovima iz 1970-ih s kožnom odjećom ukrašenom zakovicama.

Frizure: Odjeća u jarkim bojama idealna su protuteža jednostavnim frizurama. Frizura treba biti naglašena ako su boje i uzorci odjeće jednostavni ili jednobojni (primjerice jednostavno poslovno odijelo, delikatna bluza ili jednostavna haljina).

Šminka: Prirodna šminka, crvene usne i oči obrubljene crnim sjenilom savršeno pristaju uz stil iz 1970-ih. Ovisno o nanošenju, rezultat može biti elegantan, nježan ili ženstven.