Muškarac duge plave kose
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Frizure za muškarce: Oblikovanje, savjet i trikovi

Najbolje frizure za muškarce

Muškarci imaju bogat izbor frizura. Ovisno o gustoći kose i željama, mogućnosti je mnogo. Vrlo kratka frizura, kratka frizura s dugim šiškama ili kosa do ramena? Mnogo je načina šišanja i frizura za kosu svake dužine. U redu je eksperimentirati! Ipak, kosa u većini slučajeva naraste i to daje muškarcima vrijeme da razmisle: njegovati dugokos izgled ili obrijati sve i početi ispočetka? Oni koji su našli omiljenu frizuru vjerojatno će joj ostati vjerni – osim ako se ne pojavi novi trend koji im bude toliko neodoljiv da ga moraju isprobati.

Najbolje muške frizure

Posjet frizeru daleko je od svega što je potrebno za dobar izgled. Iako je dobro ošišana kosa početak i temelj za svaku frizuru, oblikovanje je ono što definira izgled. Gdje je razdjeljak? Je li kosa oblikovana u mokru frizuru gelom ili voskom? Padaju li šiške na čelo meko i prirodno ili su oblikovane u kokoticu? Tko ne riskira, ne profitira! Pokušajte tu i tamo promijeniti frizuru. Bit ćete impresionirani reakcijama drugih ljudi.

Uz kosu na glavi, muškarci također mogu pustiti bradu i njegovati je. Frizuru možete posve promijeniti, s njom (ili bez nje). Dugi brkovi i brada, puna brada, brkovi – opet je izbor velik. No obavezno pazite da izgledate njegovano. Muškarci vole moderno!

Savjeti i trikovi: Muškarci i boja kose

Iako su muškarci prirodno oprezni kad je u pitanju bojenje kose, ta je tema davno prestala biti tabu: plava (violinist David Garrett najslavniji je primjer), smeđa i crna popularne su nijanse za prekrivanje prvih sijedih vlasi. S druge strane, srebrni lisac Christoph Waltz pokazuje da sjedokosi muškarci imaju svoju posebnu privlačnost – pogotovo s dobrom frizurom! Muškarci s crvenom kosom su rjeđi (samo 2-3 posto populacije su crvenokosi). I oni mogu izvući najbolje iz svoje kose odabirom optimalne frizure i brade.

Savjeti i trikovi: Pomoć za mušku kosu

Zalisci su uobičajen problem kad je u pitanju muška kosa jer uzrokuje velike probleme za lordove oblikovanja. Dobra vijest: postoji rješenje za svaki problem, tako da i vi možete uz nekoliko trikova uljepšati svoje visoko čelo. Nema potrebe za posezanje za britvicom, možete pustiti kosu. Gubitak kose i zalisci – dva tipična problema muške kose. Muškarci su također skloniji peruti. No uz ispravnu njegu, vlasište se brzo može vratiti u ravnotežu.