Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Frizure za muškarce: Surferski stil

Morske kovrče nisu samo trend među ženama, ta ležerna frizura za odmor popularna je i među muškarcima! Doznajte kako se taj popularan stil nosi u gradu i kako se može oblikovati u kosi bilo koje dužine

Što određuje surferski stil? Potamnjeli ten? Šarena havajka? Daska za surfanje? Zapravo je sve u kosi – oblikovana u karakterističan oblik suncem, vjetrom i slanim morem. Morske kovrče savršeno odražavaju ležernost i životni stil momaka na plaži. Muškarci taj stil donose i u grad – surferska kosa s nježnom valovitom strukturom iznimno je popularna. Također je apsolutno prikladna za svakodnevno nošenje, jednostavna i brzo se oblikuje – uz osjećaj kao da ste na godišnjem odmoru.

Tipična surferska frizura

Prirodnost je ključ jednostavnog morskog izgleda. U surferskoj kosi nema strogog razdjeljka, obrijane kose ili začešljanog stila. Ova opuštena frizura stvorena je morskim vjetrom i slanim morem. Time kosa dobiva savršene (nježne) valove, uz čvrstu teksturu i mat izgled. Kosa je također malo posvijetlila od sunca, dobivši prirodne pramenove na dužini kose i vrhovima.

Ako i vi želite tu frizuru, ali niste blizu obale? Nema problema. Uz odgovarajuće upute za oblikovanje, možete je nositi i u gradu. Donosimo vam najbolje surferske frizure koje možete oblikovati sami.

Surferski stil za mušku kosu