Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Trendovi muških frizura 2015. uz savjete za oblikovanje

Duga kosa, gel-frizura i brade već su desetljećima popularne kod muškaraca. Danas su u modi svježe varijante tih stilova. Dok god su muške frizure jednostavne i raznolike, ostat će s nama. Pokazujemo današnje frizure za muškarce uz modne dodatke

Na Moda Uomo u Milanu dizajneri su pokazali najnoviju modu i popularne frizure za muškarce. Zanima nas što će postati trend u 2015.


Ključni elementi trendi frizura 2015. za muškarce
prenose sportsku eleganciju i jednostavnu eleganciju!

Frizura bez odgovarajuće odjevne kombinacije? To su dva jednako važna aspekta mode i životnog stila. Danas muškarci i žene pretražuju ormare jedno drugoga u potrazi za praktičnim i zanimljivim odjevnim kombinacijama. Davno su nestale predrasude koje su osuđivale muškarce s dugom kosom kao „ženstvene“ ili društveno neprihvatljive. U 21. stoljeću mladi se muškarci ne ustručavaju obojiti svoju kosu ili nakovrčati je te nositi nakit i muške torbe.

Doznajte više o frizurama 2015. za muškarce u našoj galeriji:

Galerija: Frizura i modni trendovi za muškarce u 2015.

Ležerno, retro i ekstravagantno: Frizura 2015. oblikovana gelom

Three different ways to gel-style hair

Kao i u godinama prije, uporaba gela za oblikovanje frizure uobičajena je i za muškarce u 2015. Međutim, oblikovane frizure uvelike se razlikuju.

Ležerno (lijevo): Često frizure oblikovane gelom imaju elegantnu notu. Međutim, detalji oblikovanja mogu promijeniti zaglađenu prirodu gelirane kose. Nanesite gela u količini graška na kosu i začešljajte kosu ne češljajući vrhove kose. Stavite rastezljivu vrpcu za glavu i uvijte vrhove kose prema gore. Time spajate zaglađene i nezaglađene elemente oblikovanja.


Retro stil (sredina):
James Dean je modna ikona mnogim muškarcima. Njegova gelirana frizura vraća se 2015. Značajka ove retro frizure jest niski razdjeljak na stranu, kratka kosa sa strane i duža na vrhu glave koja je precizno oblikovana gelom.


Ekstravagantno (desno): Zaglađeno začešljana kosa usmjerava pozornost na izraze lica. Začešljana, gelom oblikovana kosa pristaje izražajnim i nježnim licima. Mokre frizure izgledaju odvažno ako skupite vrhove kose i oblikujete u mali rep (viđeno na Les Hommes reviji u Milanu).