mens-hairstyles-2014
Styling kose | Trendovi frizura za muškarce

Frizure za muškarce u 2014. iz Milana

Krajem lipnja muška moda i nove frizure u središtu su pozornosti u Milanu. Na reviji Milan Moda Uomo dizajneri diktiraju mušku modu za 2014. To uključuje i frizure. U našoj fotogaleriji donosimo duge i kratke frizure koje su dizajneri osmislili za muškarce

Les Hommes, Bottega Veneta, Marni i Marc Jacobs samo su neke modne kuće koje su pokazale svoje kolekcije na reviji Milano Moda Uomo u Milanu od 22. do 26. lipnja ove godine. Uz novu mušku modu dolaze i nove muške frizure za 2014. Duga ili kratka, ravna ili kovrčava kosa, dizajneri imaju novi stil za vas!

Frizura za svakog muškarca u 2014.

U svojim kolekcijama za proljeće/ljeto 2014. dizajneri su pokazali nov pristup muškoj modi. Neki su dizajneri naginjali tradicionalnoj modi, dok su drugi razvili svoj jedinstven stil i zanimljive izglede. Isto se može reći i za frizure njihovih modela na modnim pistama. Oblikovanje kose gelom i dalje je najpopularnije. Međutim, neki su se dizajneri odlučili za duge frizure u rokerskom stilu. Zahvaljujući dizajnerici Vivien Westwood, marama je ponovno u modi. Modno osviješteni muškarci moraju nabaviti svoju jedinstvenu maramu! U našoj fotogaleriji donosimo nama najljepše frizure među novim frizurama za muškarce.

Galerija: Frizure. za muškarce u 2014