Styling kose | Vosak za kosu

Vosak za kosu – Sve u jednom styling proizvodu

Vosak za kosu je styling proizvod s iznimnim djelovanjem. Uz to što njeguje kosu, vosak povećava volumen kose, sjaj, strukturu i teksturu. To su sjajne koristi koje možemo imati uporabom voska. Doznajte kada i kako trebate koristiti vosak kao idealan styling proizvod

Vosak za kosu je kruta tvar sa značajkama sličnima gelu za kosu. Zahvaljujući tomu što je vosak, on ne kruti kosu. Tijekom cijelog dana kosa će ostati živahna i gipka. To je veliki plus za sve koji vole da im kosa bude meka, fleksibilna i podatna.

Njegujući učinak voska za kosu pruža oštećenoj kosi sjaj, sprječava isušivanje kose i smanjuje mogućnost lomljenja vlasi.

Postoje voskovi za kosu različite snage učvršćivanja i postojanosti za pojedine frizure.

Nanošenje styling voska

Styling vosak jednostavan je za nanošenje i ako prvi put njime oblikujete frizuru. Ne može biti lakše. Vosak za kosu može se nanijeti na suhu ili mokru kosu.

Protrljajte styling vosak među dlanovima. Vosak će se otopiti zbog topline ruku. U otopljenom stanju, vosak se može ravnomjerno nanijeti na kosu. Sad možete oblikovati željenu frizuru.

Odgovarajuća količina voska: nemojte nanijeti previše styling voska. Kosa bi mogla izgledati masno i skupiti se u beživotne rezance. Za kosu srednje dužine dovoljno je nanijeti voska u količini graška.

Postepene frizure: nanesite styling vosak na vrhove kose tako da uvrćete vrhove vrškovima prstiju među kojima ste prethodno protrljali vosak. Time će vaša kosa izgledati lepršavo i živahno.

Oblikovanje strukturiranih, fleksibilnih kovrči: i prirodne i oblikovane kovrče živahnije su i duže postojane nakon nanošenja styling voska. Nanesite styling vosak na vrhove kose.

Volumen za tanku kosu:
nanesite vrlo malo styling voska u kosu blizu korijena. Zatim oblikujte frizuru sušilom s pričvršćenim difuzorom.

Razbarušene frizure: nanesite styling vosak na kosu prije nego što je razbarušite za nezaglađen izgled. Na kraju možete naglasiti pojedine pramenove uvrćući vrhove među prstima.

Styling vosak ima mnoge koristi: također je idealan za oblikovanje obrva.

Uklanjanje styling voska: vosak se ne može iščetkati iz kose. Kosu morate oprati šamponom kako biste isprali vosak.

Videoupute: Tri varijante kratkog boba

Galerija: Frizure zvijezda oblikovane voskom