hillary-swank
Styling kose | Srednje duga kosa

Jedna zvijezda – pet frizura: Hilary Swank

Američka glumica Hilary Swank majstorica je velikih drama u filmu kao i u stvarnom životu. Njezine frizure mijenjaju se od kratke pixie-frizure do valovite duge kose. Promjene frizura također nam govore u kakvom je emocionalnom stanju Hilary Swank.

artikel_210x270
© Getty Images

Hilary Swank odabrala je romantičnu frizuru za dodjelu nagrada cehovskog udruženja glumaca 30. siječnja 2011. u Los Angelesu. Stilist zvijezda Robert Vetica smislio je njezinu prekrasnu frizuru

Žene često posežu za radikalnim promjenama kad se okonča neki njihov osobni odnos. Kad se američka glumica rastala od svog navodno ovisnog o drogi supruga Chada Lowea 2006., ubrzo je promijenila frizuru, ošišala je svoju dugu kosu. Iznenadila je svoje obožavatelje bob-frizurom sa šiškama i plavim pramenovima, a godinu poslije sa zlatno-plavom pixie-frizurom. Ubrzo su uslijedile nugat-smeđa dječačka frizura, klasična pepeljasto-plava paž-frizura, a zatim crvenkasta kosa do ramena s laganim kovrčama.

Na kraju, baš u vrijeme premijere njezinog novog psihološkog trilera „Promatrač“, 17. veljače 2011., Hilary Swank pojavila se s veoma romantičnom valovitom frizurom. Baš nas zanima koje će priče Hilaryne frizure otkrivati ubuduće.

Hilary Swank: Jedna zvijezda, pet frizura