Styling kose | Šiške

Trendi stil na blogu: Visoki šinjon sa šiškama

U blogosferi se visoki šinjon sada nosi sa šiškama. Predstavljamo vam taj trend i objašnjavamo kao možete oblikovati tu frizuru.

null

Rike na svom blogu pokazuje vrlo umjetnički visoki šinjon koji nosi sa šiškama

Frizure sa šiškama dugo su s nama, katkad su kockaste, katkad nejednake, kratke ili duge, guste ili rijetke. Šiške će još dugo ostati s nama, to nam je jasno. Blogerice su se također zaljubile u frizure sa šiškama. Omiljena frizura u blogosferi je visoki šinjon u spoju s gustim šiškama koje padaju od pola glave na lice. Na vrhu glave nalazi se šinjon koji izgleda kao mali ukrasni šešir.
 
Skupite svu kosu, osim jednog pramena, u konjski rep visoko na glavi. Uvijte rep i oblikujte ga u malu krunu. Pričvrstite krunu ukosnicama. Onaj pramen koji ste ostavili, omotajte oko gumice i pričvrstite ga ukosnicama. Blogerice Rike i Coco vole nositi tu frizuru.

Dva bloga, jedan trend: Šinjoni i šiške

Rike je svoj blog nazvala „Clean Chic“. On je kaleidoskop postova o odjeći, fotografiji, umjetnosti, utiscima s putovanja, fotografijama sa zabava, književnosti i glazbi. Uz toliki sadržaj njezin blog ne gubi estetsku privlačnost kao ni prikazane frizure. Njezin visoki šinjon sa šiškama gotovo izgleda kao umjetničko djelo.

null

Njezine šiške, sada omiljene među elementima frizure, bile su zaštitni znak ikone stila Jane Birkin. Blogerica Coco uz njih oblikuje visoki šinjon

Coco na svom blogu „Hübsch Dich auf” (Dotjeraj se), svojim čitateljima nudi modne inspiracije. Njezin stil spaja moderan šik sa staromodnim elementima iz raznih stoljeća. Uz to dodaje i neke elemente francuskog načina života. Zapravo, Cocoina frizura sa šiškama podsjeća nas na Jane Birkin, ikonu stila iz 1960-ih koja još živi u Francuskoj. Međutim, šiške blogerice Coco nadopunjuju visoki šinjon.

Šiške: Vaš frizer može spriječiti pogreške stylinga

U slučaju da razmatrate ideju novog trenda na blogu i želite imati šiške, posavjetujte se sa svojim frizerom prije nego što uzmete škare u ruke. Frizer vam može pomoći da pronađete odgovarajući stil šišaka. One bi trebale skladno naglasiti vaše crte lica. Drugo mišljenje može spriječiti neprikladan odabir.

Linkovi

Rikein blog >> Clean Chic

Cocoin blog >> Hübsch Dich auf