Styling kose | Šiške

Duga bob-frizura sa šiškama najljepša je frizura zvijezda ovoga mjeseca

Frizura Rose Byrne sadrži dva trendi elementa – bob i šiške. Oduševljeni smo njome i pokazat ćemo vam kome dobro pristaje ta frizura, kako se oblikuje u tri jednostavna koraka i kako se održava.

Bob-frizura kameleon je među frizurama jer se može nositi u mnogim prigodama. Rose Byrne iz filma „Djeveruše“ nosi bob-frizuru sa stanjenim vrhovima koji su uvijeni tijekom sušenja. Pozornost privlače debele šiške koje lagano uvijene padaju do obrva. Bakreno-smeđi pramenovi unose dubinu i živahnost pokreta u njezinu kosu boje lješnjaka. Oduševljeno predajemo nagradu „frizure mjeseca“ ovoj elegantnoj i ženstvenoj dugoj bob-frizuri s privlačnim šiškama.

Kome dobro pristaje duga bob-frizura sa šiškama?

Duga bob-frizura sa šiškama pristaje ovalnim i srcolikim oblicima lica. Ako je oblik vašeg lica više okrugao, ova frizura nije za vas. Ravne ili lagano ovalno ošišane šiške naglašavaju mala lica. Dužina kose može varirati od brade do ramena, ovisno o vašem ukusu.

The Ideal Hair Care for the Long Bob with Fringes

Ključ ljepote ove frizure koja privlači pozornost jest kosa zdrava izgleda, podatna i s dubokim sjajem. Ne zaboravite pripremiti svoju kosu prije oblikovanja. Šampon i regenerator trebaju biti bogati uljem (primjerice, jojoba uljem) kako biste dobili svilenkast sjaj bez pretjeranog četkanja kose. Za oblikovanje ove duge bob-frizure trebate uređaje za oblikovanje kose. Zato morate zaštititi kosu od lomljenja i pojavljivanja popucalih vrhova nanošenjem njegujućeg seruma. Lak za kosu za dodatni sjaj unosi zdravu svjetlucavost čak u vrlo suhu kosu.

Pogledajte naše upute, pomoći će vam da oblikujete dugu bob-frizuru sa šiškama koja će izgledati jednako glamurozno i privlačno kao kod Rose Byrne.

Evo što vam je potrebno za frizuru mjeseca:

zaštita od topline, styling pjena, mala okrugla četka, uređaj za ravnanje kose s malim promjerom, lak za kosu za dodatni sjaj

Oblikovanje duge bob-frizure sa šiškama:

  • Nanesite styling pjenu na ručnikom prosušenu kosu. Zatim obložite kosu tankim slojem zaštite od topline prije sušenja kose preko okrugle četke
  • Pramenove izravnajte uređajem za ravnanje kose
  • Nanesite malo laka za kosu za cjelodnevnu postojanost vaše duge bob-frizure sa šiškama

Savjet za oblikovanje šišaka

Češljem oblikujte šiške odmah nakon pranja dok je kosa još vlažna. Kad se kosa osuši, šiške se mogu opirati oblikovanju.

Linkovi

Bob-frizura kao modni fenomen >> vogue.com

Ne oblikuju se sve šiške jednako >> thebeautydepartment.com