Styling kose | Šiške

Bezvremena geo-frizura

Geo-frizure stvaraju bezvremene frizure svojim preciznim rubovima i oštrim kutovima. Tu je frizuru jednostavno oblikovati i održavati. Naša galerija fotografija modela sadrži neke od mnogih geo-frizura, a uz njih vam dajemo upute kako se oblikuju

„Geo“ u geo-frizuri znači geometrijski oblici i kutovi trokuta, četverokuta, krugova ili rombova. Glavne značajke geo-frizure su preciznost i jednostavnost oblika.

Među geo-frizurama nalazi se poznate frizure poput boba, Beatlesice, frizure s ravnim šiškama i lažnog boba, s time da su te frizure precizno ošišane i ravno počešljane. Raskuštrana kosa, postepena, šiške ili valovita kosa nisu dio geo-frizure. Precizno i oštro ošišana te savršeno oblikovana geo-frizura i nježno razbarušena nezaglađena frizura dva su različita pola u spektru frizura. One su potpuna suprotnost, no obje su frizure popularne. Ipak, imaju jednu zajedničku crtu: obje su jednako omiljene bezvremene frizure.

Geo-frizure: Boja kose

Geo-frizure najbolje izgledaju na posve jednobojnoj kosi. Neobične boje kose poput žute, ružičaste ili modre savršene su za geo-frizure. Međutim, prirodne boje kose poput crne, smeđe i plave također naglašavaju geo-stil. Ako ne želite privlačiti preveliku pozornost, ali ne želite ni biti u sjeni, možete odabrati jednu od mnogih nijansi crvene boje, od bakrene do boje patlidžana.

Geo-frizure: Oblikovanje

Oblikovanje geo-frizure vrlo je jednostavno za žene s prirodno ravnom kosom. Ako nemate ravnu kosu, pomoći će vam uređaj za ravnanje kose ili set za ravnanje kose.

Geo-frizure mogu biti sjajne ili matirane. Možete iskoristiti prekrasne odsjaje svjetla na ravnoj (tamnoj) kosi.
Najbolji pribor za geo-frizure su vosak za kosu (kako vlasi ne bi letjele) i lak za kosu (za postojanost frizure).

Uživajte u našoj galeriji geo-frizura. Ovi modeli nose neke od varijanti geo-frizure.

Galerija: Geo-frizure na modnoj pisti