ponytail
Styling kose | Šiške

Uokvirite svoje lice: Frizure sa šiškama

Biste li željeli promijeniti svoju frizuru bez bojenja kose ili šišanja cijele kose? Ako je tako, onda su šiške pravo rješenje za vas. Nijedna druga frizura ne može tako brzo i lako promijeniti vaš izgled. Usto, šiške možete oblikovati na više načina. Jedna od zvijezda na našim fotografijama može vas nadahnuti za vašu iduću frizuru sa šiškama

Frizure sa šiškama uvijek su u modi. Danas se šiške nose na mnogo prekrasnih načina. Nedavno su međunarodni dizajneri stavili lažne šiške svojim modelima pokazujući najnoviju odjevnu modu (pogledajte modele Marnija i Calvina Kleina).

Šiške možete počešljati na stranu, pustiti ih da prekriju cijelo čelo do obrva ili ih ošišati na bilo koju dužinu. Koji god stil odabrali, šiške uvijek privlače pozornost i usmjeruju je na vaše oči.

Kome šiške dobro stoje?

Šiške pristaju ženama s malim ili ovalnim licima i ženama koje imaju veliko čelo. Šiške skraćuju lice i time usklađuju proporcije.

Međutim, i žene s okruglim licima dobro izgledaju sa šiškama. Duge ravne šiške i precizno odrezane šiške s ravnim rubovima lijepo se slažu s mekim crtama lica.

Savjet: Debele duge šiške osobito su prikladne za gustu kosu, dok kraće šiške bolje izgledaju na tanjoj kosi. Najbolje je zatražiti od Schwarzkopfova stilista za kosu da vam ošiša šiške. Stručni stilist može vas savjetovati koje bi šiške najbolje pristajale vašem licu.

Kako oblikovati šiške?

Šiške se najbolje oblikuju kad na njih nanesete malo styling pjene. Posušite kosu sušilom izvlačeći je na okruglu četku da šiške budu živahne i pune volumena, a malo laka za kosu spriječit će da padnu nakon nekoliko sati.

Video: Kako oblikovati rockabilly frizuru

Galerija: Frizure sa šiškama