emo-hairstyles
Styling kose | Šiške

Asimetrija i emo-frizura 2011.

Emo-frizure jurišom su osvojile scenu. Nakon kratkog vremena, emo je postao afirmirani stil. To nas ne iznenađuje! Asimetrične su frizure raznolike i, što je najvažnije, zabavne su. Pokazat ćemo vam koji su najnoviji emo-trendovi i pomoći vam da nađete svoju emo-frizuru. Ne zaboravite, emo-frizure su i za muškarce i za žene!

Emo-frizure 2011. moderne su i istodobno razigrane te podsjećaju na rock 'n' roll. Emo-frizura potekla je iz hard-core punk glazbene kulture. („Emo“ je skraćeno od emocionalan i znači snažne osjećaje poput bijesa, žalosti, očaja i ljubavi.) Taj je stil prošao dalek put od ekstremnog rubnog stila do središnje struje mode. Zvijezde poput Adama Lamberta postali su predstavnici tog stila. „Emo“ više ne opisuje samo glazbeni stil, nego se razvio u moderni fenomen s elementima gotika i pop-punk scene.

Tajna uspjeha emo-mode nalazi se dijelom u njezinoj raznolikosti. Motivi lubanje i prekrižene mrtvačke kosti mirno supostoje uz gotovo slatke rock 'n' roll stilove. Ženski emo-stil obuhvaća ekstremne kontraste poput šarenih pramenova i uzoraka u osnovnim bojama poput crne ili svijetloplave ili kontrast između turobnih i gotovo djevojačkih elemenata. Muškarci se uglavnom drže samo jedne boje kose, ponajviše crne.

Kako oblikovati emo-frizuru 2011.

Muške kao i ženske frizure asimetrične su bilo da je kosa duga ili kratka. Asimetrične šiške i postepeni pramenovi značajke su ove frizure. Šiške asimetrično prekrivaju jednu stranu čela i jedno oko. Za muške frizure preporučujemo duge šiške i kosu koja završava kod potiljka. Također možete dići šiške prema vrhu glave i gelom ih oblikovati.

Kovrče i uvojci tabu su za emo-frizuru. Ako ste pobornik emo-stila, ubrzo ćete svladati uporabu uređaja za ravnanje kose. Drugi vrlo korisni preparati u emo-arsenalu su zaštita od topline, sušilo, styling pjena, gel i lak za kosu.

Emo-frizure za njega i nju

Linkovi

Emo-frizure za mlade >> myemohairstyles.com