elegant-hairstyles-women
Styling kose | Šik frizura

Svečane frizure za doček Nove godine

Želite li se pozdraviti sa starom godinom u društvu nekoliko prijatelja, otići na svečani doček ili pak ludi tulum?
Za što god se odlučili, sjajna frizura unijet će stil i eleganciju tom događaju. Naravno, frizura treba biti jednostavna i postojana do dugo u noć. Predlažemo vam neke frizure koje ne biste smjeli previdjeti.

„Tri, dva, jedan! Sretna Nova godina!“ Ostalo je još samo nekoliko dana da razmislite o odjevnoj kombinaciji i frizuri za doček. Što ću odjenuti? Što ću sa svojom kosom? Pronalazak odgovora na ta pitanja postat će sve grozničaviji što se doček više bliži. Želite li privlačiti pozornost ili biste radije pokazali svoju kreativnost? Želite li možda jednostavnu eleganciju? Pomoći ćemo vam da odaberete.  

Novogodišnji doček još je jedna prilika da ponovno osmislite svoj stil. Odlazi staro, dolazi novo! Sada je vrijeme da ostavite sve probleme i počnete iznova. Neka vaše oblikovanje kose izrazi taj duh i zaboravite na oprez. Još ima vremena da se zabavite u staroj godini.

Elegantne frizure: Jednostavnost na djelu!

Elegantna frizura za doček Nove godine ne mora biti složena. Australska glumica Isabel Lucas (fotografija gore), pokazuje da i jednostavne frizure za koje ne treba mnogo vremena da se oblikuju, mogu biti elegantne. Njezina je kosa ošišana na kratko i treba samo malo gela da je začešlja za moderan izgled. Obruč u kosi izrađen je od crnog baršuna. Šminka također privlači pozornost na njezino lice. Ona je složenija od frizure. „Smokey eyes“ središte su pozornosti. Ovaj je izgled savršen za novogodišnju zabavu.

Možda u našoj fotogaleriji pronađete svoju frizuru za doček Nove godine.

Galerija: Elegantne frizure

Preporučeni proizvodi