Styling kose | Šik frizura

Očaravajuće frizure za romantična vremena

Svaki je trenutak dobar trenutak za bliskost i romantično raspoloženje. Razigrana odjeća i nježno oblikovana kosa može unijeti čar u naizgled običan događaj poput večernje zabave s bliskim prijateljima, spontani spoj, gledanje filma sa suprugom ili djevojački izlazak. Srećom, izbor privlačne odjeće i romantičnih frizura beskrajan je. Fotografije u našoj galeriji pokazuju neke od čarobno romantičnih frizura

Žene sa stilom uvijek se dotjeruju za romansu. To je zabavno i unosi posebnu čar u svakodnevnicu. Naravno, prvi je spoj dovoljan razlog za ženstvenu odjeću i privlačnu frizuru, kao i mnoge druge prilike. Jednostavno opustite strogi šinjon ili rep. Nježne linije i razigrane frizure uvijek su privlačne i romantične.

Stroge frizure rijetko ostavljaju dojam opuštenosti i romantičnosti. No lagano razbarušene kovrče, valovita kosa, pletenice i šinjoni otvaraju vrata u svijet romantike. Ležerne frizure izgledaju razigrano te s njima izgledate otvoreno i pristupačno.

Savjet za oblikovanje romantičnih frizura

Nježno razbarušena kosa izgleda dražesno i poziva na dodir. Za romantiku frizura ne smije biti previše „organizirana“.

Od ravne do valovite kose: uređaj za kovrčanje kose, ravnalo ili uvijači ravnu kosu pretvaraju u valovitu. Blag lak za kosu održava strukturu kovrči bez ograničavanja kretanja kose.

Ukrasi za kosu: svjetlucavi ukrasi u obliku cvijeća osobito su efektni. Oni su završni detalj vaše romantične frizure.

Glamur i nostalgija: romantične frizure i nostalgični elementi izvrsno se nadopunjuju. Na glamur prošlih vremena podsjećaju obruči za kosu, perje, strukturirane kovrče i biserne naušnice.

Kombinacija romantične frizure i odjeće

Vaša bi odjeća trebala održavati vilinsku draž vaše romantične frizure. Osobito nježno i graciozno izgleda odjevna kombinacija u nježnim pastelnim bojama od svile, baršuna ili pleteni odjevni predmeti. Široka odjeća može biti vrlo privlačna.

Kombinacija romantične frizure i šminke

Šminka prirodnih boja najbolje odgovara nježnom ženstvenom stilu. Naglasite usne delikatnim ružičastim nijansama ruževa ili prozirnim sjajilom. Središte pozornosti trebale bi biti oči. Sjenilo u svijetlosmeđim i bež nijansama te nekoliko slojeva maskare zadržat će pogled na vašim očima. Nanesite malo rumenila na obraze.

Armin Morbach u svojim videouputama pokazuje kako se oblikuje elegantna punđa s ukrasima za kosu.

Video: How to Style a Romantic Updo

Nadamo se da će vaš nadahnuti izbor romantičnih frizura u našoj galeriji.

Galerija: Zvijezde s romantičnim frizurama

Preporučeni proizvodi